Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRS će se žaliti

Hrvatski rukometaši kvalifikacije za OI igrat će u Danskoj

Hrvatska - Španjolska
HRS
03.02.2016.
u 20:19

Sva tri muška kvalifikacijska turnira za odlazak na Olimpijske igre u Riju igrat će se u Europi.

Prema neslužbenim informacijama, sva tri muška kvalifikacijska turnira za odlazak na Olimpijske igre u Riju igrat će se u Europi.

Već se znaju i domaćini – Danska (skupina Danska, Norveška, Hrvatska, Bahrein), Španjolska (skupina Španjolska, Švedska, Slovenija, Iran) i Poljska (skupina Poljska, Makedonija, Tunis i Čile).

Hrvatski rukometni savez sigurno će se buniti kada ovo bude službeno objavljeno jer su Danci već dobili domaćinstvo i ženske skupine.

>>Veselin Vujović: Željko Babić je hit zbog izjava

>>Split želi biti domaćin rukometašima

Komentara 5

LI
lipa75
06:18 04.02.2016.

Počinje kuhinja.

VL
????
07:59 04.02.2016.

Bojim se ništa od OI-a za naše s obzirom da u Danskoj igraju protiv Norveške i Danske. Još ako stave one nesretne češke suce, sve će biti jasno.

DH
dalibor.hren
13:56 05.02.2016.

Nema plakanja poslije kakanja! Trebali smo biti zlatni i sve riješiti u Krakowu! Pitajte izbornika Babića zbog čega nije tako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije