Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE, HVALA'

Hrvatski reprezentativac dva je puta odbio transfer u veliki Real Madrid

Ivan Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
04.10.2016.
u 19:20

Barcelona je ovo ljeto dovela Andrea Gomesa i Denisa Suareza pa su se u Madridu nadali da će konkurencija natjerati Rakitića da se predomisli. No, dobili su odgovor – ne, hvala

Zaigrati za veliki Real Madrid san je brojnih nogometaša, no ne i Ivana Rakitića koji je dva puta odbio kraljevski klub.

Prvi put je to bilo 2014. nakon što je Rakitić odlučio napustiti Sevillu gdje je igrao odlično. Tada je stigla ponuda Reala, želio ga je i Atletico, no Raketa se odlučio za Barcelonu, piše El Mundo Deportivo. Nije pomoglo ni to što ga je u Realu čekao sunarodnjak Luka Modrić.

Dvije godine poslije, Real je ponovno krenuo u napad. Barcelona je tada dovela Andrea Gomesa i Denisa Suareza pa su se u Madridu nadali da će konkurencija natjerati Rakitića da se predomisli. No, dobili su odgovor – ne, hvala.

Rakitić nije jedini igrač Barcelone kojega je Real pokušao dovesti. Ovoga ljeta htjeli su Neymara, ali je Brazilac ostao na Camp Nou.

>> Real Madrid pokazao da mu vjeruje: Luka Modrić zarađivat će nevjerojatan iznos!

Komentara 3

OV
Ovozemaljski
23:27 04.10.2016.

Bravo Ivane

DM
drazen.muhvic
08:11 05.10.2016.

Naslov je kao da je poziv bio upućivan igraču iz Donje Vrbe, a ne igraču Barcelone. "...veliki Real Madrid!" - kao da je Barcelona nekakav mali klubić.

MA
Madjo
21:37 04.10.2016.

Rakitiću ti si pijan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije