Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI IGRAČ

Real Madrid pokazao da mu vjeruje: Luka Modrić zarađivat će nevjerojatan iznos!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.10.2016.
u 16:37

– Real Madrid ima nesreću što su mu se ozlijedili igrači za koje nema zamjenu. Ne postoje igrači koji mogu zamijeniti Modrića, Casemira i Marcela – rekao je Jorge Valdano, bivši igrač i trener Reala.

Španjolski mediji već dulje vrijeme špekuliraju da će Luka Modrić potpisati produljenje ugovora s Real Madridom. Hrvatski 31-godišnji veznjak trenutačno ima ugovor do 2018. godine i po svemu što je pokazivao posljednjih godina zaslužuje da kraljevski klub i dalje vjeruje. Portal OK Dario tvrdi da se to već dogodilo i da su Modrić i Real produljili suradnju.

"Modrić je već potpisao produljenje ugovora. Ostat će do 2019. godine s mogućnošću produljenja na još godinu dana i zarađivat će sedam milijuna eura neto", objavio je Eduardo Inda s navedenog portala.

Luka će tako dobiti i ozbiljno povećanje plaće budući da sada zarađuje 5,5 milijuna eura godišnje. Osim toga, mogla bi mu se ispuniti i želja da se umirovi u dresu Reala jer će 2019. imati 34 godine.

Modrić je trenutačno izvan terena i neće ga biti dva mjeseca nakon što je operirao koljeno. Slučajno ili ne, Real je za vikend bez hrvatskog veznjaka odigrao vrlo loše i remizirao sa slabašnim Eibarom.

– Real Madrid ima nesreću što su mu se ozlijedili igrači za koje nema zamjenu. Ne postoje igrači koji mogu zamijeniti Modrića, Casemira i Marcela – rekao je Jorge Valdano, bivši igrač i trener Reala.

>> Izbornik Kosova: Modrić je fenomenalan, iskreno mi je žao što publika u Skadru neće vidjeti takvu zvijezdu

Komentara 10

MA
mariopermp1981
18:07 04.10.2016.

Luka je naj bolji vezni igrac na svijetu. Luka sretno.

HR
hrvatin
23:24 04.10.2016.

Slucajno ili ne,kako vi kazete,real je i utakmicu prije s modricem odigrao slabo,Zapravo provlace se od pocetka,Ako real bez jednog igraca igra nerijeseno nekoliko utakmica za redom na svom stadionu onda je to vec ozbiljniji problem,a taj problem je da je izgleda ronaldu isteklo vrijeme,Koliko"nosa'imaju realovi celnici za igrace pokazuje i to da su potrosili preko milijardu i pol dolara na lazne zvijezde,a u bescjenje prodali higuaina,ozila.alonsa a sto milijuna eura vrijedan james i ne ulazi u igru.

MU
muh
17:33 04.10.2016.

Crni dani za Real kad ode Lukica Real če propasti ha ha ha ha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije