Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SIGETU

Hrvatski ragbijaši u subotu protiv Malte u Zagrebu

01.04.2022.
u 08:57

Nakon dvije odigrane utakmice Hrvatska je vodeća u svojoj konferenciji sa 10 bodova, a u Zagreb u subotu stiže Malta koja je na drugom mjestu sa osam bodova

Hrvatska muška ragbi reprezentacija će u subotu, 2. travnja, u Zagrebu ugostiti Maltu, a tjedan dana poslije gostovati u Izraelu, u utakmicama Europskog kupa nacija - konferencija 1 Jug.

Nakon dvije odigrane utakmice Hrvatska je vodeća u svojoj konferenciji sa 10 bodova, a u Zagreb u subotu stiže Malta koja je na drugom mjestu sa osam bodova.

Nakon što je 2018. bez ijednog poraza ipak ostala bez razigravanja zbog skor-razlike, Hrvatska je u 2019. ponovno zasjela na vrh ljestvice svoje jakosne skupine, nakon čega je natjecanje obustavljeno zbog pandemije izazvane koronavirusom. U novoj, postpandemijskoj sezoni, hrvatski reprezentativci još jednom imaju šanse osvojiti skupinu i zaslužiti dugo očekivani prelazak u višu diviziju, o čemu će odlučivati upravo utakmica vodećih momčadi, kojom će biti obilježen i 60. rođendan Hrvatskog ragbijaškog saveza.

Utakmica je na rasporedu u subotu, na igralištu "Stjepan Spajić" u novozagrebačkom naselju Siget, s početkom u 14.15 sati.

Na popisu izbornika Anthonyja Pose našli su se sljedeći igrači: Ilija Biškić, Tomislav Fišić, Dominik Fišić, Marko Buljac, Andrija Galić, Nik Jurišić, Jan Vlašić, Fran Peršić, Matej Buljanović (MLADOST), Ivan Josip Kordun, Luka Perlain, Krešimir Čorić, Ivo Perić, Ivan Jelavić Mitrović, Duje Plazibat (NADA), Stipe Žigo, Marin Miloš, Dražen Brčić Šušak, Marko Grčić, Nikola Pavlović (SINJ), Šimun Krmek, Vid Vukovac, Niko Vranešević (ZAGREB), Filip Perica (Francuska), Jason Davor Newton (Južnoafrička Republika) i Alexander Bibic (Velika Britanija).

>> Dalić ostaje izbornik i nakon SP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije