Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAR MUSA

Hrvatski nogometni reprezentativac i službeno odradio transfer karijere!

Petar Musa, debitant u Hrvatskoj nogometnoj A reprezentaciji
Igor Kralj/PIXSELL
21.05.2022.
u 10:15

Petar Musa imao je trnovit put do uspjeha. Karijeru je počeo u NK Zagreb, a zatim je otišao u Slaviju iz Praga 2017. godine.

Hrvatski napadač Petar Musa od sljedeće će sezone igrati za Benficu. Portugalski klub objavio je da je potpisao dogovor s Boavistom o transferu Muse te da je hrvatski nogometaš potpisao petogodišnji ugovor. 

Boavista ga je ranije kupila za 3.5 milijuna eura od praške Slavije, a sada ga je za pet milijuna eura prodala Benfici, javlja portugalski Mais Futebol. Musa bi trebao zamijeniti zvijezdu kluba iz Lisabona Darwina Nuneza koji je blizu odlaska iz kluba za čak 70 milijuna eura. 

Petar Musa imao je trnovit put do uspjeha. Karijeru je počeo u NK Zagreb, a zatim je otišao u Slaviju iz Praga 2017. godine.

Za ovaj klub nije previše igrao u početku. Išao je na posudbe u Žižkov, Liberec i Union Berlin te u Boavistu koja je odlučila da otkupi njegov ugovor i odmah da ga proda Benfici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije