Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

Francuz Gasset novi izbornik Obale Bjelokosti

Obala Bjelokosti
Press Association/Pixsell
20.05.2022.
u 23:47

Gasset je bio pomoćnik Laurentu Blancu, dok je ovaj bio izbornik Francuske od 2010. do 2012. Također, bio je trener Montpelliera, Caena, Istresa, St Etiennea i Bordeauxa.

Francuski trener Jean-Louis Gasset (68) u petak je imenovan izbornikom nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti, koja je će biti domaćin Afričkog kupa nacija u lipnju sljedeće godine. 

Gasset je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja za još godinu dana. On će naslijediti sunaronjaka Patricea Beaumellea, čiji ugovor nije produžen nakon što se Obala Bjelokosti nije plasirala na SP u Kataru, a na Afričkom kupu nacija u siječnju u Kamerunu je eliminirana u osmini finala.

 Gasset je bio pomoćnik Laurentu Blancu, dok je ovaj bio izbornik Francuske od 2010. do 2012. Također, bio je trener Montpelliera, Caena, Istresa, St Etiennea i Bordeauxa.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije