Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun i s HNS-om

Zapalili srpsku zastavu uz poruku 'Hoćeš li sada vidjeti?'

Hrvatski navijači pale srpsku zastavu u St. Gallenu
Foto: EQ Images/Pixsell
06.03.2014.
u 12:45

Vikanjem "ajmo, ustaše" i "za dom spremni" te paljenjem baklji uspjeli su čak iživcirati i izbornika Kovača

Mnogobrojni hrvatski navijači podržali su jučer našu nogometnu reprezentaciju u St. Gallenu na utakmici protiv Švicarske. I dok je većina njih davala podršku izabranicima Nike Kovača, oni drugi na neprimjeren su način došli u središte pozornosti.

Vikanjem "ajmo, ustaše" i "za dom spremni" te paljenjem baklji uspjeli su čak iživcirati i izbornika Kovača.

– Odlična atmosfera, ali bih se Švicarcima ispričao za ponašanje dijela navijača. Takvima nije mjesto na stadionima – rekao je Niko Kovač nakon utakmice.

Foto: Facebok/Hrvatski navijači

A nekima je jučerašnja utakmica poslužila za obračun s HNS-om te ministrom Željkom Jovanovićem.

"Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta", jedan je od transparenata koji se pojavio na tribinama, a nešto poslije spaljena je i srpska zastava uz poruku: "Hoćeš li sada vidjeti?".

Jasno, poruka je bila upućena ministru Jovanoviću, koji je tvrdio da paljenje hrvatske zastave na Marakani nije vidio.

>>'Nekima nije mjesto na tribinama'

Komentara 226

Avatar Zampić
Zampić
13:15 06.03.2014.

Nisam za nasilje ali za ratničke poklike jesam svakako. Onome kome smeta hrvatski dom širok mu svijet.

TR
trolokva
13:41 06.03.2014.

IME99 jeli ti stvarno mislis da bi se netko trebao bojati tebe mozda da se javi ili mozda ostojiceve policije,ja nisam sinoc bio na utakmici ali bih napravio isto sto i ovi decki i sto sad,hoces li me tuzit iliili sto..... Bit cijele ove price je dublja stvar koju ti ocito neznas ili nezelis vidjeti,ovo je bunt protiv cetnicke vlade koja je se uvukla u sve pore hrvatskog zivota,ovo je bunt protiv onih koji blate hrvatski vukovar i koji nam unistavaju zemlju,ovo nije nikakvo obozavanje ustasa ovo je hrvatski inat,nesto sto ti nemozes shvatiti.

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
13:52 06.03.2014.

A sve kreće od Željka Jovanovića. Kako je moguće da on u Beogradu nije vidio kad su palili Hrvatsku zastavu? . Svu odgovornost moralnu i matrijalnu snosi Željko Jovanović i onaj tko ga u Vladi drži a to je Zoran Milanoviić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije