Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE DATI OSTAVKU

Jovanović: Nikome ne moram dokazivati svoje domoljublje

Željko Jovanović
Robert Anić/PIXSELL
10.09.2013.
u 19:10

– Nikome ne trebam dokazivati svoje domoljublje. Hrvatski sam branitelj koji je na prvoj crti bojišnice proveo više od godinu dana – rekao je Jovanović.

– Neću podnijeti ostavku – odgovor je ministra Želja Jovanovića na zahtjev Stožera za obranu hrvatskog Vukovara koji traži njegov odlazak jer nije napustio stadion u Beogradu nakon što je zapaljena hrvatska zastava.

– Nikome ne trebam dokazivati svoje domoljublje. Hrvatski sam branitelj koji je na prvoj crti bojišnice proveo više od godinu dana – rekao je Jovanović novinarima u Rijeci.

Ministar tvrdi da nije vidio paljenje zastave.

– Nisam jer je položaj lože takav, a nisu vidjeli ni drugi. Sa mnom je bio predsjednik HNS-a Davor Šuker koji bi me vjerojatno na to upozorio.

Tvrdi i da je srbijanskom ministru sporta Vanji Udovičiću izrazio žaljenje zbog neprimjerenog skandiranja i zviždanja hrvatskoj himni na Marakani.

– Odmah nakon utakmice dao sam izjave u kojima sam ponovio zgražanje nad ponašanjima pojedinih navijača na stadionu. Smatram da sam kao ministar sporta napravio sve što je bilo potrebno.

>> 'Jovanović doma glumi žandara, a u Beogradu tolerira izgrede'

>> 'Nedopustivo je Jovanovićevo toleriranje ispada srpskih navijača'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije