Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kovač o uvredama

'Nekima nije mjesto na tribinama'

Niko Kovač, Ivan Rakitić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.03.2014.
u 22:39

– Odlična atmosfera, ali bih se Švicarcima ispričao zbog ponašanja dijela navijača. Takvima nije mjesto na stadionima – rekao je Kovač.

Hrvatska je u prvoj prijateljskoj utakmici uoči Svjetskog prvenstva odigrala 2:2 sa Švicarskom. Izbornik Niko Kovač naglasio je da je to bio susret s dva lica.

– S prvim dijelom nisam zadovoljan. Sve nam je nedostajalo, pristup, želja, strast i agresivnost. U nastavku smo pokazali pravo lice, uostalom vidjeli ste koji su igrači tada bili na terenu – rekao je Kovač za HTV.

Kovač nije zadovoljan obrambenim dijelom.

– Teško je slaviti kad primite dva gola. Defenzivni dio nam nije funkcionirao kao što bi trebao. Igrali smo presporo.

Komentirao je igru Maleša i Subašića.

– Maleš je odigrao dobro. Subašić nije ništa mogao kod golova. Odradio je svoj posao i mislim da je odlično odigrao.

Kovač se na kraju ispričao domaćinima.

– Odlična atmosfera, ali bih se Švicarcima ispričao za ponašanje dijela navijača. Takvima nije mjesto na stadionima – rekao je Kovač misleći na navijače koji su palili baklje i vrijeđali s tribina.

Olić: Žao mi je što Drmić igra za Švicarsku

Sjajnu partiju pružio je neuništivi Ivica Olić koji je zabio dva gola.

– Prvo poluvrijeme dosta smo griješili, ali u drugom smo odigrali jako dobro. Pokazali smo da ravnopravno možemo igrati sa Švicarskom, drago mi je zbog toga i zbog moja dva gola. Želimo imati brzu tranziciju. Nakon 2:2 smo imali i još prilika i mogli pobijediti. U prvom dijelu još smo se tražili i nismo bili pravi. Pokušat ćemo igrati kao u drugom dijelu – rekao je Olić.

Kako mu se čini Švicarska?

– Cijenim ih, dobili su Brazil. Dovoljno govori što su u prvih šest u svijetu.

Hrvat Josip Drmić za Švicarsku je zabio oba pogotka.

– Jako mi je žao što igra za Švicarsku jer je naš dečko i koristio bi nam. No, izabrao je Švicarsku – kaže Olić.

Atmosfera?

– Šalili smo se kako bismo trebali pitati predsjednika da ovdje trebamo igrati domaće utakmice.

>> Sjajni Olić s dva gola donio remi protiv Švicarske

Komentara 73

Avatar sayla 007
sayla 007
22:59 05.03.2014.

Bravo Kovac, ljubim te srecice. Ove nase budaletine nas satalno blamiraju po svijetu. Super da si se ispricao nasim predivnim prijateljima Svicarcima, oni ce to znati cijeniti. Kiss..

RC
ranjena_ch
07:04 06.03.2014.

Coban ostaje coban, da 100 puta sidje sa planine!!!!! Ugledajte se na Svicarce kako navijaju, svaka im cast na kulturi a ovi nasi cobani zamislili da su u Zagrebu il Splitu pa brze bolje pale baklje fuj

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:59 06.03.2014.

Zviždali su i na Švicarsku himnu, dok su Švicarci pozdravili našu. Htio sam propasti u zemlju od sramote. Zar netko ne može riješiti tu šaku jada i njih i onog mamića, sve ih u *****.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije