Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'počeli im oduzimati bengalke'
Povratak na članak

Otkrivamo što se događalo na tribini uoči i za vrijeme incidenta s bakljama

Komentari 152

HO
hoki0405
09:47 19.06.2016.

Trebalo im je vec na tribini polomiti i ruke i noge, pa lijepo predati specijalcima.

VL
SS
sokac sa drave
09:41 19.06.2016.

Njih dvadesetak,zasto ih ogromna vecina nije okruzila i zgazila kao gusjenicar govno.Tada bih danas sa ponosom mogli reci evo vidite od govana ostala samo govna.

VL
GD
Gospon Drug
09:41 19.06.2016.

Ako teroriziraju citavu drzavu zasto se zovu huligani.Ako su vrijedzani huligani,dali su im oduzeta huliganska prava...

VL
KA
kantalonac
10:09 19.06.2016.

Najkorisnije od svega bi bilo da narod dobije imena i adrese. Tada bi se lako provela "generalna prevencija". Imena, dajte imena.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
10:33 19.06.2016.

Huligani desetljećima nanose ogromnu štetu ugledu Hrvatske. Istini za volju to ne bi mogli da nisu bili u dugogodišnjoj vezi s onima koji ih danas glasno osuđuju. Sjetimo se prosvjeda protiv Jadranke Kosor iz 2011.godine kad su BBB plaćeni da napadu policiju u Radićevoj ulici. Sjetimo se dramatičnih slika koje su tada poslane u svijet. Nije zaboravljeno, a sam je i Zdravko Mamić priznao kako je plaćao vođama BBB skandiranje "Franjo p****u". Uvijek je bio neki uzvišeni razlog kojim su se opravdavale navijačke skupine. Od "Vratite nam Dinamo" do "Mamiću c***e" ali i simpatije mnogih kad bi se na tribinama čuo pozdrav "ZDS" ili "Ajmo ustaše". Običnim ljudima (većini od 90%) je očito svega toga dosta što je i demonstrirano na tribinama. Sad je vrijeme da se i država odrekne huligana.

VL
DE
deps
10:19 19.06.2016.

To su antifašistički revolucionari, crtači svastika ... bore se protiv hrvatskih "fašista" u HNSu i svih hrvatskih uspjeha.

VL
TO
tomislav29
10:28 19.06.2016.

Mislim da udruga UVIJEK VIJERNI trebaju oformiti neku ekipu od tristotinjak momaka koja će kontrolirati tribinu jer to je jedini način.. ekipu oformiti od hrvata iz hrv i svijeta. Protiv Španjolske će biti veća diverzija ali prije tekme to samm uvjeren jer dolazi još ekipe sigurno. Treća stvar naši navijači trebaju biti u što većim grupacijama i biti spremni na okršaje sa iskompleksiranim srbima koji su došli u Francusku. Nisam fan Mamića i njemu sličnih,ali da mrzim toga čovjeka toliko onda bih mu doma došao,a ne ono malo ponosa što Hrvati osjećaju prema repki da uništavaju. Sramota, ljudi shvatite da je to sport i zabava,a za neke druge stvari se treba boriti.

VL
CR
Crush83
10:16 19.06.2016.

Niste sve napisali bas tocno... Odredjeni navijaci su primjetili te koji imaju bengalke i spremaju nered, pa su obavijestili osiguranje i zamolili za pomoc. ZATO su specijalci dosli ispred tribine, ali na zalost nisu nista drugo napravili iako smo im dali informaciju gdje se nalaze huligani. Trebali su ti navijaci koji su ih primjetili pozvat nas 20-30 da stanemo pored njih i rjesimo to cim pocnu, a ne pouzdat se u pomoc sa strane. Ali sad je gotovo...

VL
OR
orguz
10:55 19.06.2016.

Navijač sam Hajduka otkad znam za sebe. Ali ovo sa svastikom i ovo u Francuskoj je sve razotkrilo. Torcida i Hajduk su UDBAŠKO KOMUNISTIČKO PARTIZANSKA oligarhija kojima Hrvatska država nije Svetinja. Izgovor im je HNS. Prestajem, iako sa bolom, navijati za tu partizaniju. SRAM VAS BILI IZDAJICE RODA SVOGA I SVOJE DOMOVINE. Kad dođete gore našem Gospodinu, nakon zadnjeg daha, i kada vas upita zašto ste mrzili državu svoju koju nam je izborio On i presveta Djevica. Što ćeće reći? Pozovite se na Tita i partizane, oni će vam vječnost obećati. SRAMOTE HRVATSKE.

VL
MA
MarioG
10:41 19.06.2016.

Ovog je dosta. Moramo se organizirati, moramo cuvati nase tribine. Pa sta kosta da kosta!

VL
AN
Android
09:35 19.06.2016.

Pa to njima nije uvreda.

VL
Avatar S_D_P_J
S_D_P_J
09:58 19.06.2016.

Kako su navijači mogli djelovati po bakljašima protivno volji Orepića i druga Zoke. Moraćemo to popraviti kada dođemo na vlast.

VL
BU
Bulaba
09:06 19.06.2016.

Navedena "gospoda" nisu ni smjela doći do Francuske, no to možemo zahvaliti našem bajnom represivnom aparatu u rukama JNA podoficira i ostale kompanije iz sekte Braunsberger-Most.

VL
DU
Deleted user
10:46 19.06.2016.

Postenjak Orepic zapocinej presicu o kompleksnom odnosu navijaca i Hns-a, ko odvjetnik i zastitnik ovih sramotnih huligana. Ranko Ostojic ponosno je transportirao teroriste po Europi, a Orepica svoje domicilne huligane na francuske tribine. Lik je totalna steta ko i imbicilni Most

VL
ST
Stojko
10:44 19.06.2016.

Imena ovih huligana možete naći na hop-portal.com. Nadam se da je država shvatila da se ovaj problem počeo pretvarati u terorizam i da će ga kao takvog i tretirati.

VL
H9
hrvojehorvat.968
12:53 19.06.2016.

Netko bi se trebao pozabaviti i ideolozima i glasnogovornicima ovih izgrednika: Z. Alač, Dea Redžić, Darko Dalmacija (redakcija Index.hr), Aleksandar Holiga (tzv, nezavisni novinar), D. Lalić (apologet Torcide koji se u medijima predstavlja kao "objektivni sociolog"), neki novinari koji vode osobni rat protiv HNS (Dražen Krušelj, Srđan Španović i slični). Oni su dali podlogu ovim lumenima za Italiju, svastiku i ovo u Francuskoj. Oni godinama huškaju na nasilje i bojkot i prisutni su u svim emisijama i medijima kao tzv. sportski novinari i objektivni promatrači. Pogledajte njihove tekstove i odmah ćete vidjeti što je pravi primjer SPIN-a u ovoj situaciji: nisu krivi huligani, kriv je Mamić i Šuker. To znači da svaki torcidaš s bengalkom može tražiti što god hoće i ucjenjivati čitavu zemlju.

VL
OR
orguz
10:56 19.06.2016.

Našto je torcida spala? Da urušava našu lijepu? Sramote roda Hrvatskoga.

VL
UD
UUUU_Doboljub
10:59 19.06.2016.

Zapjevaj cijeli SDP bez splitskog ogranka: Kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene svake stope rodnog kraja i narodnih obicaja Prepoznah ljepotu tvoju sto probudi ljubav moju kad sam s tobom srce moje kuca jace, veliko je Ref. Oj Zagoro,, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si Kad Neretva moru krene ti se tada sjeti mene mojoj pjesmi budi tema za sve one kojih nema Ajde Istro i Zagorje podignimo sve tri boje zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
10:45 19.06.2016.

Ove tribine su čisti preslik stanja u Hrvatskoj otkako je Hrvata. Jedni grade, drugi ruše.

VL
LA
Laganese
10:24 19.06.2016.

Najgluplje mi je kad se kurche da su neki navijaci ako bace petarde i baklje. To je skroz djetinjasto. Samo zajebu cjelu utakmicu s time.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.