Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKOJ

Hrvatski navijači pobjedu nad Turskom proslavili plešući - užičko kolo?!

navijači
Foto: Printscreen Facebook
14.06.2016.
u 12:13

Mjesto radnje je Frankfurt u Njemačkoj, a navijači su obučeni u hrvatske dresove te nose naše zastave.

Komentara 225

DE
Demokracija1111
13:01 14.06.2016.

Da li su crtali i kukaste križeve sprejevima po asfaltu? :)

ZA
ZAGORECTENEJ
12:55 14.06.2016.

To su bili bosanci i licani to je njihova narodna muzika i cajke

AN
anticenzura
13:19 14.06.2016.

Pa takvi su oni svi ''pravi'' Hrvati po Dijaspori. To su sve Bosanci. Nasi gradjani Hrvati iz Hrvatske zive svoj zivot, perfektno su integrirani u drustvo zemlje u kojoj zive i nemaju blage veze sa ovima. Ja to stalno govorim, a forumasi ne vjeruju. Pa i ja se ne druzim sa ovima. Samo sa nasim Hrvatima iz Hrvatske, iz Zagreba, Rijeke, Splita, Dubrovnika. Ne zato sto necu ili imam nesto protiv njih, daleko od toga, nego je to jednostavno tako. Svi mi Hrvati iz Hrvatske se druzimo napose od ovih iz Bosne. Njih mi i ne zanimamo, a bome niti oni nas. Ma to su dva skroz razlicita mentaliteta. Gdje ce Hrvat iz Hrvatske plesati na ta kola? Mi to i ne znamo, a niti slusamo tu vrstu muzike. Svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije