Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Zlatko Dalić preuzeo novu funkciju, evo koga će voditi

Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
23.12.2017.
u 18:03

Zlatko Dalić tamo će biti velika zvijezda

Tradicionalni, 16. po redu splitski malonogometni turnir "Četiri kafića" održat će u utorak 26. prosinca, a momčad Tropica će s trenerske klupe voditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, najavio je u subotu na konferenciji za novinare  glavni organizator turnira Damir Karaman.

Turnir se igra u humanitarne svrhe pa će sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora biti donirana Centru "Mir" u Rudinama.

"Ovogodišnji će malonogometni turnir 'Četiri kafića' biti jedan od najjačih od sada jer će nastupati velika imena hrvatskog nogometa koji bi trebala privući brojnu publiku u dvoranu Gripe u kojoj će se igrati utakmice," rekao je Karaman.

Za momčad Camela, kojoj će trener biti Hari Vukas, nastupit će, između ostalih, Stipe Pletikosa, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Dario Šimić i Mario Stanić, a za momčad Kauri, koju će s klupe voditi Enzo Marenzi, nastupit će Mario Pašalić, Ante Rebić, Senijad Ibričić, Filip Bradarić i  Nikola Moro.

Zlatko Dalić
1/11

Momčad Tempere, koju će s trenerske klupe voditi Zoran Vulić, nastupiti, između ostalih, Karlo Letica, Zvonimir Kožulj i  Marko Barišić, dok će za "Dalićev Tropic"  između ostalih igrati i majstori "velikog nogometa" kao što su Marko Livaja, Vjeko Tomić i Mario Tomasov, rečeno je na konferenciji za novinare.

Polufinalni parovi memorijalnog turnira "Dino Petrinović", koji počinje 26. prosinca u 16 sati su: Tropic-Tempera i Camel-Kauri.

Komentara 4

Avatar Mamlazac
Mamlazac
01:23 24.12.2017.

Ovaj svasticar xy treba po batine u Bg, skupa s familijom

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:45 24.12.2017.

Dalić BRAVO!!!Ti imaš Oko za Igrače i Reprezentaciju!!!Napravit ćeš ČUDO u Rusiji!!!!!!!! A ovi tvoji Hajdukovci nevole ni sebe ni svoje igrače nikoga?? pitam se kaki??? i dali su uopšte HRVATI??? Nisu 1000% Jer ovako protiv.svega se nemože bit ilii pod drogama ili pod vragom!!! Sram vas bilo i vi Navijači??? Uvijek vam je neko kriv za bilo.Šta!!!Vi ste LJENĆINE ništa drugo sramote me govoriti od vas u inozemstvu kad me pitaju za vas,a bio.sam veliki.Navijač Hajduka!!!15 mojih prijatelja isto su se odrekli Hajduka ne navijaju više za vas i briga ih za vas i vaše rezultate!!Koja SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije