Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fed kup

Hrvatske tenisačice u srijedu igraju protiv Bugarkinja

Iva Majoli
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/4
04.02.2020.
u 12:01

U sastavu koji će voditi hrvatska izbornica Iva Majoli bit će Jana Fett, Lea Bošković, Antonia Ružić, Tara Würth i Darija Jurak

Hrvatska ženska teniska reprezentacija ovog će tjedna igrati na turniru Prve skupine Fed kupa od 5. do 8. veljače u Tallinnu.

Hrvatska će u srijedu u 15 sati po srednjoeuropskom vremenu igrati protiv Bugarske, a u petak u istom terminu suparnik će biti Ukrajina, koju u Tallinnu predvodi Elina Svitolina, četvrta tenisačica svijeta, a u pozvanom kvintetu igračica je i Dajana Jastremska, 26. na WTA ljestvici.

Iva Majoli
1/6

U sastavu koji će voditi hrvatska izbornica Iva Majoli bit će Jana Fett, Lea Bošković, Antonia Ružić, Tara Würth i Darija Jurak. Cilj u prvom dijelu turnira bit će osvajanje jedno od prva dva mjesta u skupini, za odlazak u završno razigravanje četiri najbolje reprezentacije na turniru.

Polufinalni susreti odlučit će o dvije reprezentacije koje iz Tallinna odlaze u prvu fazu novih kvalifikacija za završni turnir Fed Cupa. U susjednoj skupini B u glavnom estonskom gradu igrat će Italija, Estonija, Austrija i Grčka.

Komentara 1

PB
petar.bosnjakovic971
12:27 04.02.2020.

Zašto nema Tene Lukas, iako je nedavno najavljeno da ce ona biti dio tima? Da li se opet gura nekoga iz obitelji Babić, prezimena Ružić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije