Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Hrvatske košarkašice slavile protiv Estonije

Srbija košarkašice
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
25.11.2015.
u 23:10

Hrvatska je u prvoj dvoboju kvalifikacija izgubila do Nizozemki, a sljedeću utakmicu igraju 20. veljače protiv Francuske, koja jedina ima dvije pobjede.

Hrvatske košarkašice pobijedile su u utakmici B skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Tallinnu Estoniju sa 67:55 (15:19, 16:12, 29:7, 11:13). 

Hrvatice su do prve pobjede u skupini došle sjajnom igrom u trećoj četvrtini u kojoj su postigle skoro polovinu svojih koševa (29:7). Kod Hrvatske je daleko najbolja bila naturalizirana Amerikanka Shavonte Zellous sa 21 košem, Iva Ciglar je dodala 14, a Marija Režan 11 koševa. Kod Estonki je najbolja bila Annika Koster s 12 ubačaja. 

Hrvatska je u prvoj dvoboju kvalifikacija izgubila do Nizozemki, a sljedeću utakmicu igraju 20. veljače protiv Francuske, koja jedina ima dvije pobjede.

>> Mirna Mazić igrala ozlijeđena za klub, ali za Hrvatsku neće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije