Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 11:6

Hrvatska uvjerljiva protiv Grčke na startu Svjetske lige

02.04.2016., Zagreb - Prijateljska vaterpolo utakmica, Hrvatska - Australija. Izbornik Hrvatske reprezentacije Ivica Tucak.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
15.11.2016.
u 22:59

Hrvatska je do uvjerljive lopte došla zahvaljujći sjajnoj drugoj četvrtini, koju su izabranici Ivice Tucka dobili s 4-0 i slomili grčki otpor.

Hrvatski vaterpolisti pobjedom su otvorili nastup u B skupini Svjetske lige svladavši u Rijeci Grčku s 11-6 (1-1, 4-0, 2-2, 4-3). 

Hrvatska je do uvjerljive lopte došla zahvaljujći sjajnoj drugoj četvrtini, koju su izabranici Ivice Tucka dobili s 4-0 i slomili grčki otpor. Luka Bukić, Sandro Sukno i Javier Garcia zabili su po dva gola, a Ivan Buljubašić, Luka Lončar, Maro Joković, Andro Bušlje, Ivan Krapić i Anđelo Šetka po jedan. Kod Grka su Geniduanis i Gounas postigli po dva gola. 

U našoj skupini su još vaterpolisti Nizozemske i Francuske. Sljedeću utakmicu "barakude" igraju 6. prosinca u Montpellieru protiv Francuske.

>> Uživao sam, ali 15 godina je puno, treba mi malo odmora

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebook

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije