Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Pilić

Hrvatska teniska legenda progovorila o Đokoviću, otkrila nepoznate detalje i poveznicu s Balaševićem

04.06.2023.
u 16:39

Za igranje u finalu Roland Garrosa dobio sam 7000 dolara, ali kad sam poplaćao sve račune, ostalo mi je 500. U moje vrijeme vrhunski tenisači nisu puno zarađivali. Siguran sam da će Novak osvojiti 23. naslov na Grand Slam turnirima, u Parizu ili negdje drugdje, ali i bez toga Novak je najbolji svih vremena, ističe teniska legenda Nikola Pilić.

Komentara 14

BR
Branja71
17:08 05.06.2023.

A sto reci kad si dajete za pravo da ismijavate gospodina Pilica, kolika bolest ili ljubomora pokvarenost mora biti u vašim srcima i glavi kad se rugate sa istinskim sportasima i stručnjacima samo kao bih pokazali veliko hrvatstvo??!!! Posebno hercegovci koji su prvu katoličku crkvu u hercegovini imali tek u 19 stoljeću . Nažalost ili na sreću Bog sve vidi tako i vas jadne i bolesne od nacionalizma!!!

DU
Deleted user
22:28 04.06.2023.

Hrvati po običaju svoju impotenciju liječe mržnjom Srba i svega što ih podsjeti na susjede.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:19 04.06.2023.

E svaka vam čast, uspjeli ste nam uvalit i đoleta i noleta istovremeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije