Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za SP

Hrvatska igra protiv Perua 23. ožujka u Miamiju

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
18.12.2017.
u 21:01

Hrvatska dosad nije igrala s Peruom koji će u lipnju na Svjetskom prvenstvu zaigrati prvi put nakon 1982. godine

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 23. ožujka prijateljsku utakmicu protiv Perua u Miamiju, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Peruanskog nogometnog saveza Edwin Oviedo.

Oviedo je nakon predstavljanju dresa u kojem će igrači igrati na Svjetskom prvenstvu rekao i da će Peru četiri dana kasnije u New Yorku odigrati i prijateljsku utakmicu s Islandom.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/15

Hrvatska dosad nije igrala s Peruom koji će u lipnju na Svjetskom prvenstvu zaigrati prvi put nakon 1982. godine. Peru se nalazi u skupini s Francuskom, Danskom i Australijom. Ta se skupina križa s onom u kojoj su Hrvatska, Island, Argentina i Nigerija.

- Saznao sam da igramo protiv Hrvatske i Islanda. Hrvatska je velika momčad. Puno će nam pomoći privikavanje na europski stil igre - izjavio je Jose Carvallo, vratar Perua, na predstavljanju dresa.

- Miran sam, uživam u praznicima no treniram te se čuvam da budem u dobroj formi. Nadam se da ću imati dobru sezonu kako bih bio na popisu 23 igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo - dodao je 31-godišnji Carvallo koji ima pet nastupa za tu južnoameričku reprezentaciju.

Komentara 1

IK
Ikonoklast
00:01 19.12.2017.

sve za pare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije