Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za SP

Evo koga su Argentinci izabrali za suparnika koji će glumiti Hrvatsku

Rusija - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.12.2017.
u 17:08

Reprezentacije Hrvatske i Argentine igrat će 21. lipnja u Nižnji Novgorodu na svjetskoj smotri drugi dvoboj u skupini

Argentinska nogometna reprezentacija pronašla je suparnika u pripremama uoči SP-a koji se dogodine igra u Rusiji. Gauči će u lipnju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Srbije za koju su procijenili kao idealnog protivnika koji po stilu igre sliči Hrvatskoj.

Reprezentacije Hrvatske i Argentine igrat će 21. lipnja u Nižnji Novgorodu na svjetskoj smotri drugi dvoboj u skupini. Pripremna utakmica s Argentinom koristit će i srpskoj reprezentaciji koja u skupni igra protiv Brazila.

Rusija - Argentina
1/7

Susret Argentine i Srbije igrat će se tjedan dana uoči SP-a. Još se ne zna gdje će se utakmica odigrati jer Srbi žele Argentince ugostiti na Marakani, a gaučima bi više odgovarao Beč.

Hrvatska reprezentacija će u pripremama za SP u ožujku u SAD-u igrati prijateljske utakmice protiv Perua i Meksika.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:22 18.12.2017.

Nizozemska i Francuska igra slicnije Hrvatske nego sto to rade srbi. Ma cak i Spanjolska igra slicnije i ako spanjolci imaju bolji posjed lopte,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije