Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TURNIR

Hrvatska ostala bez predstavnica u Bolu

Foto: Petar Glebov/Pixsell
08.06.2017.
u 20:40

Tereza Mrdeža je u dvoboju osmine finala izgubila od Rumunjke Alexandre Cadantu 6-3, 3-6, 2-6, dok je Tena Lukas izgubila od Ukrajinke Katerine Bondarenko 0-6, 2-6.

Hrvatska je ostala bez predstavnica u pojedinačnom dijelu natjecanja na WTA teniskom turniru "Croatia Bol Open" nagradnog fonda od 125.000 dolara.

Tereza Mrdeža je u dvoboju osmine finala izgubila od Rumunjke Alexandre Cadantu 6-3, 3-6, 2-6, dok je Tena Lukas izgubila od Ukrajinke Katerine Bondarenko 0-6, 2-6.

Mrdeža je odlično otvorila meč, ali nažalost nije izdržala i nakon tri sata igre izgubila je od Rumunjke Cadantu.

- Znala sam da me čeka cura koja ne griješi puno. Prvi set sam uspijevala 'bacat na van', neki drop-shotovi su mi čak i dobro ulazili, ali jednostavno početak drugog seta nisam uspjela dobro realizirati. Drugi set sam počela više griješiti i nije mi više prolazilo ono što mi je ulazilo u prvom setu, a ona je dobro održavala svoj nivo igre - kazala je Mrdeža.

Zadnja domaća uzdanica bila je Kaštelanka Tena Lukas. S druge strane mreže stajala je Ukrajinka Katerina Bondarenko, trenutno kvalitetnija od Tene što je i pokazala na terenu te je pobijedila sa 6-0, 6-2. Tena je nakon meča bila vidno razočarana.

- Nije me danas išlo. Krivu sam taktiku izabrala. Izabrala sam krivi pristup. Pokušavala sam odmah sve pozabijati, ali malo toga mi je ulazilo. Bilo bi bolje, sada to vidim, da sam pokušavala loptu držati u igri malo više, malo miksati igru, ali sada je to bespredmetno pričati - kazala je Lukas.

Finalistica Roland Garrosa iz 2012. i glavna kandidatkinja za naslov u Bolu Talijanka Sara Errani plasirala se u četvrtfinale pobijedivši mladu Španjolku Olgu Saez Larru sa 7-5, 6-3.

- Osjećam se jako dobro, nikad ranije nisam bila u Bolu, ali predivno je - kazala je Talijanka dodavši: 

- Ne mislim o tome da sam favoritkinja za naslov, gledam samo meč po meč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije