Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Hrvatska uzvraća Šveđankama za poraz u Zagrebu

Hrvatske košarkašice
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
14.02.2018.
u 07:06

Suparnik nam je Švedska, koja nas je iznenadila i pobijedila u Zagrebu, u prvom kolu

Košarkašice Hrvatske večeras (18.30 sati) u Stockholmu igraju utakmicu 4. kola kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2019. godine održati u Letoniji i Srbiji.

Suparnik nam je Švedska, koja nas je iznenadila i pobijedila u Zagrebu, u prvom kolu. Nakon što je Švedska neočekivano u prošlom kolu kod kuće pobijeđena od Italije, ova joj je utakmica biti ili ne biti za plasman na EP.

Hrvatske košarkašice
1/7

U sastavu švedske reprezentacije nekoliko je renomiranih košarkašica s iskustvom igranja u WNBA ligi (Frida i Elin Eldenbrik), ali ipak je njihova prva vedeta suigračica naše Marije Režan iz aktualnih prvakinja Češke ZVVZ USK Praha Amanda Zahui.

Komentara 2

Avatar links
links
07:07 14.02.2018.

njušim spektakl....

ZO
zoca
20:40 14.02.2018.

haha bas su uzvratile uzas od igre i jos jedan ubjedljiv poraz od hokejaske nacije a nasa umisljena ljepitica Sandric najlosija na terenu nije se sastala sa loptom sa nizom amaterskih polaganja i pregrstom pogresnih dodavanja iz nemoci ocaja ,presporo ,staticno bezidejna igra sa losom fizikom nije bila dovoljna protiv prosjecne Svedske koja im se nudila da ih pobijede ali nisu ipak znale a izgleda da nemaju od koga ni nauciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije