Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mehmed Baždarević

Hrvatska je kvalitetnija od Grčke, ali za prolaz će morati igrati najbolje

Mehmed Baždarević
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.10.2017.
u 17:28

izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević ne sumnja kako je Hrvatska kvalitetniji suparnik od Grčke

Hrvatska i Grčka u međusobnom će dvoboju odlučiti o sudioniku SP-a koji se sljedeće godine igra u Rusiji. Grci su u prošlom kvalifikacijskom ciklusu igrali u skupini H u kojoj nikome nisu priuštili laku utakmicu.

Izborili su pet pobjeda, imali su četiri remija, te su izgubili samo protiv Belgije, koja je na kraju uvjerljivo osvojila prvo mjesto.

Otprije poznat stil igre u kojem se kao glavna karakteristika ističe agresivna obrana izaziva negodovanje navijača i ljubitelja nogometa a hrvatskoj selekciji predstavlja moguće probleme.

Mehmed Baždarević
1/21

No, izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević ne sumnja kako je Hrvatska kvalitetniji suparnik od Grčke. U kvalifikacijama za SP reprezentacija BiH igrala je zajedno s Grčkom u skupini H, a oba njihova susreta završila su remije. U Pireju je utakmica završila 1:1, a u Zenici nije bilo pogodaka.

- Igrački tu ne bi trebalo biti nikakvog problema, Hrvatska je puno bolja i kvalitetnija momčad, ali za prolaz u Rusiju morat će igrati najbolje. Ima dosta stvari u igri Grčke na koje treba paziti i koje treba stručno analizirati, to bi sada trajalo satima. Ali, Hrvatskoj dajem punu podršku, a Daliću sam na raspolaganju  zatreba li bilo kakvu pomoć - rekao je izbornik BiH.

Komentara 5

AS
astoria121
19:08 17.10.2017.

"Hrvatskoj dajem punu podršku, a Daliću sam na raspolaganju zatreba li bilo kakvu pomoć" - rekao je izbornik BiH. Vidiš šta je covjek... Svaka cast Mehmed!

KU
kupatilo
01:20 18.10.2017.

Prolazimo sigurno.Daje neko laksi bilovi opustanja a kad smo mi pravi onda nije bitan protivnik.Dosloje vrijeme daih razbijemo.Nije badava izreka propo ko Grčka.Evoga sad na djelu.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:02 19.10.2017.

Gledo sam Bosnu-grčku!! Jarani su bili puno bolji nesretno remizirali Koju Sreću imali ti ANTINOGOMETAŠI IZ HELLASA!!🤣 Bazdarevic ima Oko!! Ali ne Sreću! Šteta!! Ko svaka kvalifikacijska utakmica bit će na knapp ali HRVATSKA prolazi i onda na SVIJETSKOM PRVENSTVUVU IDE U POLUFINALE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije