Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igramo s Grčkom

Evo što izbornik Zlatko Dalić kaže o ždrijebu dodatnih kvalifikacija

Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
17.10.2017.
u 14:48

- Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog izbornika koji im donosi borbenost i agresivnost.

Privremeni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić danas je u Zürichu uživo pratio ždrijeb dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u rusiju sljedeće godine.

Vatreni su bili svrstani među nositelje, a izvukli su Grčku.

- Puni smo poštovanja prema Grcima. Oni su možda najslabije plasirana reprezentacija u doigravanju, ali moramo biti svjesni da igramo protiv teškog suparnika, pogotovo s obzirom na to da je uzvratna utakmica u Grčkoj. Moramo učiniti sve za pravi rezultat u Zagrebu jer će u uzvratu biti vruće. No, radujem se punom Maksimiru i podršci hrvatskoj reprezentacij, rekao je Dalić pa dodao:

Zlatko Dalić
1/16

- Puno će toga ovisiti o nama i našoj reprezentaciji, a nadam se samo da ćemo svi biti spremni i zdravi. To mi je najvažnije. Imamo vremena za pripremu utakmice, na nama je sada sve proučiti, kaže izbornik.

Rekao je ponešto i o Grcima...

- Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog izbornika koji im donosi borbenost i agresivnost. Igraju čvrsti nogomet koji se temelji na prekidima, uvijek na tijesne rezultate.

Tko će proći na SP? Ispunite anketu na dnu članka...

Tko će proći na Svjetsko prvenstvo?

Komentara 7

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
15:06 17.10.2017.

Bravo IZBORNIĆE !! Siguran sam da ćeš Dečke pripremit na 150% !!! Da potvrdimo IPAK BOLJU KVALITETU NOGOMETA!!!

KE
kentie
16:17 17.10.2017.

Ma evo zbog Zlatka koji je iskreno i hrabro prihvatio ulogu izbornika...bit će puni Maksimir....samo da stručne službe pripreme travnjak kako treba....nužan i jako važan detalj za pobjedu....

GA
gafe
15:43 17.10.2017.

Ako otvorimo utakmicu rano sa jednim golom onda mislim da kod kuce nebi trebalo biti problema ali ako ne zabijemo prvi gol onda ce se uvuc nervoze pa moze bit jako opasno i onda se trebamo u gostima opet cupati. Nadam se da ce Perisic opet proradit jer on i Kramaric su najvazniji igraci protiv bunkera. Sretno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije