Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmice visokog rizika

Dvoboji Hrvatske i Grčke bez gostujućih navijača

Hrvatski navijači - reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
26.10.2017.
u 12:48

Na sastanku rukovodstava HFF-a i HNS-a prisutvovali su i predstavnici policije, jer su utakmice između Hrvatske i Grčke, u Zagrebu 9. studenoga i Pireju 12. studenoga, proglašene utakmicama visokog rizika

Rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Grčkog nogometnog saveza (HFF) na sastanku održanom u četvrtak u Ateni dogovorili su kako neće biti organizirane tribine za gostujuće navijače za utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, objavio je HNS.

Na sastanku rukovodstava HFF-a i HNS-a prisutvovali su i predstavnici policije, jer su utakmice između Hrvatske i Grčke, u Zagrebu 9. studenoga i Pireju 12. studenoga, proglašene utakmicama visokog rizika.

Hrvatski navijači - reprezentacija
1/21

"Uzimajući u obzir sve faktore rizika i procjene sigurnosti, zajednička odluka dvaju nacionalnih saveza je da neće biti otvorene tribine za gostujuće navijače odnosno da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače", objavio je HNS.

Iz HNS-a dodaju kako su o navedenom sporazumu informirani Fifa, Uefa i druga nadležna tijela.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

 

Komentara 2

RI
rikavac
19:00 26.10.2017.

Bez gostujuci navijaca,a oceli bit domaci navijaca? Mozel se ruglo napunit? Jedva cekam tu atmosferu kad navijaci ponesu nase vatrene sa sa 5 rijeci i tako citavu utakmicu zadnji 25 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije