Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Hrvatska bez Luke Modrića u ključnim utakmicama?! Kapetan se ozlijedio!

Wales v Croatia - UEFA Euro 2020 Qualifying - Group E - Cardiff City Stadium
James Wilson/PA Images/PIXSELL
20.08.2021.
u 16:34

Radi se o aduktoru, a do problema je došlo na dašanjem treningu Reala, zbog čega Luka sasvim sigurno propušta nedjelji susret protiv Levantea.

Nevjerojatan peh dogodio se kapetanu vatrenih Luki Modriću! Ozlijedio se na treningu i sigurno će propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Levantea u nedjelju 22. kolovoza.

Te informacije donosi španjolska Marca, a navodi i da još uvijek nije poznato koliko je teška ozljeda. Tek se zna da je u pitanju aduktor i moguće je da bi Luka trebao biti spreman već za nekoliko dana, ali isto tako je moguće i da ga neće biti desetak dana.

Ako se dogodi lošija prognoza, bila bi to devastirajuća vijest za izbornika Zlatka Dalića i Hrvatsku. Naime, reprezentaiju od 1. do 7. rujna čekaju utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. s Rusijom, Slovačkom i Slovenijom.

Kakve su prognoze i težina ozljede, doznat će se tijekom sutrašnjeg dana!

>>> Luka Modrić je svijet za sebe

Komentara 17

SP
sportiglazba
17:01 20.08.2021.

Modrića je trebalo već odavno dozirati i pripremati ekipu na vrijeme nakon njega ali Dalic nije sposoban ni za puno jednostavnije procese to ce mu biti još jedan u nizu izgovora. Imamo mi hrpu mladih i potentnih igraca ali oni ne mogu doći do izražaja do su tu još Modrić Perišić lovren vida i slični. Na mladima svijet ostaje i stari će morati odstupiti prije ili kasnije.

RO
roland
17:04 20.08.2021.

Sada se moraju dokazati bez Modrića. Imaju 3 utakmice i neka pokažu što znaju.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:01 20.08.2021.

Neće nam on pomoći ako budemo igrali loše kao i u 90% svih odigranih utakmica. Nikada da naučimo da je improvizacija loša i da moramo imati uigrane šablone koje će imati brzu i efikasnu realizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije