Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH
Povratak na članak

Hrvatska bez Luke Modrića u ključnim utakmicama?! Kapetan se ozlijedio!

Radi se o aduktoru, a do problema je došlo na dašanjem treningu Reala, zbog čega Luka sasvim sigurno propušta nedjelji susret protiv Levantea.

Komentari 17

SP
sportiglazba
17:01 20.08.2021.

Modrića je trebalo već odavno dozirati i pripremati ekipu na vrijeme nakon njega ali Dalic nije sposoban ni za puno jednostavnije procese to ce mu biti još jedan u nizu izgovora. Imamo mi hrpu mladih i potentnih igraca ali oni ne mogu doći do izražaja do su tu još Modrić Perišić lovren vida i slični. Na mladima svijet ostaje i stari će morati odstupiti prije ili kasnije.

VL
RO
roland
17:04 20.08.2021.

Sada se moraju dokazati bez Modrića. Imaju 3 utakmice i neka pokažu što znaju.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:01 20.08.2021.

Neće nam on pomoći ako budemo igrali loše kao i u 90% svih odigranih utakmica. Nikada da naučimo da je improvizacija loša i da moramo imati uigrane šablone koje će imati brzu i efikasnu realizaciju.

VL
Avatar Oneill
Oneill
22:16 20.08.2021.

Sve starije od 29 nam i netreba a da o Vidi ne govorim treće klasiran igračigra za Hrvatsku nevjerovatno a ima još koldga oko sebe.

VL
RE
RedTree
17:00 20.08.2021.

Realno Luka i Perišić, zatim Brozović su vrlo teško zamjenjivi, vidjeli smo to protiv Španjolske. Sretan oporavak.

VL
RO
roland
18:10 20.08.2021.

Ovo nije peh nego prirodna selekcija. Dakle, 9.rujna Luka će napuniti 36 godina. Daakle, za 20 dana ulazi u 37.-u godinu. U Realu je svaki trening borba za mjesto u momčadi i Luka se za to mjesto bori svaki trening s onima od 23, 28 ili 32 godine, a onda ozljede nisu peh već prirodna selekcija. To je kao da kažeš da je lav, vođa čopora, od 9 godina imao peh jer su ga 2 mlada lava od 5 godina izgrizla do smrti. U sportu i prirodi nema peha, već samo ima- jesi ili nisi. Luki želim brz oporavak i nastup u Qataru, ali stvari trebamo nazvati pravim imenom.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
11:59 21.08.2021.

Kovacic treba pokazati hrabrost a bojim se da je nema , Brozovic ili Vlasic ce biti novi voďe u repki , veseli sto Gvardiol i Sosa i Stanisic igraju , narocito Stanisic(21) u Bayernu , na kriznom desnom bocnom , mogli bi igrati sa 3 igraca u zadnjoj liniji , Sosa prema napred a Gvardiol iza , samo ne znam tko ce gol dati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.