Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbi 7

Hrvati uzvratili Luksemburžanima i osvojili prvo mjesto na EP-u

Hrvatska reprezentacija - ragbi 7
Foto: Rugby.hr
1/8
04.07.2016.
u 11:31

Naši su ragbijaši izborili pet pobjeda, uz jedan poraz, te osvojili prvo mjesto i plasman u višu diviziju

Hrvatska ragbi 7 reprezentacija osvojila je naslov na Europskom prvenstvu divizije 1, u kojemu se nalaze reprezentacije treće jakosne skupine. Naši su ragbijaši izborili pet pobjeda, uz jedan poraz, te osvojili prvo mjesto i plasman u višu diviziju.

Naši reprezentativci prvenstvo su otvorili pobjedom protiv Turske 17:7, pa su izgubili od Luksemburga te pobijedili Norvešku. Drugog dana Hrvati su pobijedili domaćine Bugare, osvojili su drugo mjesto u skupini B i ušli u polufinale.

Kako su igrači unaprijed najavili finale kao cilj, u polufinalni susret protiv Mađarske kao pobjednika skupine A ušli su s jakom željom za pobjedom (17:5), a onda su u finalu ponovno igrali protiv Luksemburga i vratili im za poraz u prvom dijelu natjecanja. Hrvati su pobijedili sa 45:14 i osvojili prvo mjesto.

Najbolji igrač prvenstva je naš kapetan Vedran Antić, koji je svoju nagradu predao suigraču Niku Jurišiću:

- Nik je po meni bio najbolji igrač ovog turnira,pravi vođa ekipe i čovjek koji nam je donio toliko željeni trofej. Pohvale cijeloj momčadi, atmosfera je bila odlična i izvrsno smo se slagali; svi za jednoga, jedan za sve! – rekao je kapetan.

Komentara 3

GM
Gusta magla
12:00 04.07.2016.

Bravo decki....

ST
stone
14:06 04.07.2016.

Evo zašto rugby! Bravo Bere, bravo momci...

TR
trnjedotokija
16:40 05.07.2016.

to treba gledat,a ne nogomet koji igraju naše pyčkice,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije