Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni napustili grad

Hrvate besramno opljačkali u Češkoj, nekima je prisjeo i ostatak večeri

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
10.03.2021.
u 10:24

Domaćini su odmah pozvali policiju, a naknadno je utvrđeno tek toliko da lopov nije silom provalio u svlačionicu, odnosno da se ključ od te prostorije nalazio kod članova talijanske momčadi

Miro Bilan, Filip Krušlin i Toni Katić, Hrvati koji nastupaju za talijanski klub Dinamo Sassari, opljačkani su uz svoje suigrače dok su u utorak navečer na parketu pokušavali svladati češki Nymburk.

Netko beskrajno drzak ušao je u svlačionicu Dinama i odnio svu gotovinu, pa i unatoč tome što u dvorani gotovo da nije bilo nikoga jer su u Češkoj na snazi stroge epidemiološke mjere.

– Sjajna organizacija i gostoljubivost u Nymburku. Netko je tijekom utakmice provalio u našu svlačionicu i doslovno otvorio svaku našu torbu i ispreturao svaku jaknu. Sa sobom je ponio sav naš novac – napisao je Bilan iza utakmice na Twitteru i dodao:

– U ovoj je državi sve zatvoreno, ne možeš nikamo. U dvorani se nalazilo možda šezdesetak ljudi, ali se i unatoč tome dogodilo ovakvo s*anje – istaknuo je ogorčeni Bilan, čija je momčad poražena rezultatom 90:89 u drugome kolu Lige prvaka.

Domaćini su odmah pozvali policiju, a inspektori su utvrdili tek toliko da lopov nije silom ušao u svlačionicu, odnosno da se ključ od te prostorije nalazio kod članova talijanske momčadi.  

Dvostruko opljačkanim osjetio se i strateg Dinama Gianmarco Pozzecco, koji je nakon utakmice bjesnio na konferenciji za medije uvjeren da su suci drsko onemogućili njegovu momčad da upiše pobjedu. Njegovu srdžbu pogledajte u priloženom videu.

Komentara 5

HŽV
12:11 10.03.2021.

Vratit ćemo im to ovo lito.......

KA
kajbum
12:09 10.03.2021.

Pitaj te radina

Avatar VLbriše
VLbriše
11:35 10.03.2021.

Tko je nas u Hrvatskoj opljačkal ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije