Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIO JE CILJ

Hrvata su nosili na rukama, ali heroj nacije odlučio ih je napustiti: 'Doživio sam nevjerojatnu stvar'

REUTERS/Rula Rouhana
18.02.2024.
u 11:10

'Sada mi je potreban odmor, a onda i novi trenerski izazov', rekao nam je 57-godišnjak iz Đurđevca

Hrvatski nogometni stručnjak, 57-godišnji Đurđevčanin Petar Šegrt, napustio je reprezentaciju Tadžikistana s kojom je bio hit netom završenoga Azijskog prvenstva, na kojemu je došao do četvrtfinala i izgubio od Jordana (0:1).

- Moj ugovor u Tadžikistanu je istekao, i premda su oni željeli da ostanem, zahvalio sam im se na ponudi. Ja sam svoj cilj ispunio, ostvarili smo izniman rezultat, doživio sam veličanstven doček u Dušanbeu, u ponoć nas je po kiši na u zračnoj luci dočekalo sto tisuća ljudi, dobio sam njihov državni orden, ali sada mi je potreban odmor, a onda i novi trenerski izazov. Moj sljedeći cilj je – ili dobar, stabilan klub isključivo u Europi, ili reprezentacija s kojom bih krenuo u pohod na Svjetsko prvenstvo 2026. godine – kazao nam je Petar Šegrt u telefonskom razgovoru.

Trenutačno se odmara u svom domu u njemačkom gradiću Deckenprfonnu, a do sada je vodio čak četiri reprezentacije: Gruziju, Afganistan, Maldive i Tadžikistan.  

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gof33
12:46 18.02.2024.

nije više šegrt već meštar marketinga iako se tako preziva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije