Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Hrvata kojeg su Nijemci pokušali oteti Daliću sad želi veliki Manchester United!

10.05.2022.
u 21:28

Kroz posljednje četiri sezone, vatreni je odigrao 82 utakmice i upisao čak 23 asistencije. Nažalost, njegov Stuttgart konstantno se bori za ostanak u ligi.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Stuttgarta Borna Sosa (24) na meti je brojnih velikih klubova, sve zahvaljujući sjajnim predstavama ove sezone. No, čini se da je najbliži njegovom dovođenju ipak Manchester United!

Otprije su interes za jednog od najboljih lijevih bočnih Bundeslige iskazali Chelsea, Barcelona, Tottenham, Bayern... ali United je otišao najdalje pa odmah ponudio 25 milijuna eura, tvrdi njemački Kicker.

I ne samo to, dok bi ga drugi spomenuti klubovi željeli prvenstveno kao zamjenu za nekog od prvotimaca, u Manchesteru ga vide kao prvo rješenje na lijevoj strani obrane. Dakle, njemu bi zamjene bili Luke Shaw i Alex Telles. Već to dovoljno je da se pobudi dodatni interes.

firo: Fuvuball: Soccer: April 30th, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 32nd matchday VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg Konstantinos Mavropanos, Borna Sosa, VfB Stuttgart, VfB, Stuttgart, whole figure, disappointment, Photo: firo Sportphoto/Marcel Engelbrecht/DPA
Foto: firo Sportphoto/Marcel Engelbrec

Ujedno, iako su velike šanse da United iduće sezone neće vidjeti Ligu prvaka, dolazak trenera Erika ten Haga i brojne zvijezde u momčadi svakako su velika motivacija. Kao i engleska liga sama po sebi...

Kroz posljednje četiri sezone, Sosa je odigrao 82 utakmice i upisao čak 23 asistencije. Nažalost, njegov Stuttgart konstantno se bori za ostanak u ligi. Ili iz nižeg ranga ulazi u Bundesligu, kao nakon sezone 2019./2020.

Stoga, slobodno se može reći da je Sosa, za kojeg su se borili i Nijemci kako bi igrao za njihovu reprezentaciju, prerastao aktualnu sredinu i vrijeme mu je da zakorači za nekoliko stepenica iznad.

>>> Najplaćeniji nogometaši na svijetu

Komentara 2

5S
5simo
07:13 11.05.2022.

Dalić ga je pokušao otjerati iz hrvatske reprezentacije svojim čudnim kriterijem.

DA
Darlboro
21:55 10.05.2022.

Nije ga njemačka htjela "oteti", već se on sam trudio igrati za njemačku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije