Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA SE VRATITI

Hrvat otišao raditi u Aziju, živio u hotelu s pet zvjezdica, ali ovakav rasplet nije očekivao

Robert Jarni
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
11.02.2020.
u 11:36

– Živim, kao i svi igrači, u hotelu s pet zvjezdica. Do stadiona se vozimo 15-20 minuta. Imamo dobre uvjete za rad, imamo najvatreniju publiku u Indiji, imamo više od dvadeset tisuća gledatelja na jačim utakmicama – govorio je Jarni

Najbolji lijevi branič kojega smo ikada imali, legendarni Robert Jarni (51), više nije trener indijskog prvoligaša Northeast United. Klub je danas objavio da im se putovi razilaze.

Jarni je u Indiji od ljeta i jedini je hrvatski stručnjak koji radi u tamošnjoj ligi, dok njegov prijatelj Igor Štimac vodi indijsku reprezentaciju. Štimac je Jarniju preporučio dolazak u Indiju nakon čega se bivši vatreni preselio na sjeveroistok zemlje u milijunski grad Guwahati na rijeci Brahmaputri.

– Živim, kao i svi igrači, u hotelu s pet zvjezdica, do stadiona se vozimo 15-20 minuta. Imamo dobre uvjete za rad, imamo najvatreniju publiku u Indiji, imamo više od dvadeset tisuća gledatelja na jačim utakmicama – bio je govorio Jarni koji sigurno nije očekivao da će se u Indiji zadržati manje od pola godine.

"NorthEast United i glavni trener Robert Jarni i njegov stožer dogovorili su sporazumni raskid ugovora. Odluka je donesena imajući u vidu najbolje interese kluba i nedavne nastupe u ligi", navodi se u priopćenju kluba te dodaje da se traži trener koji će donijeti "stabilnost i održivost".

NorthEast United je nakon 15 kola na pretposljednjem, devetom mjestu lige sa samo 13 osvojenih bodova. U Jarnijevom stožeru bila su dvojica Hrvata, Saša Glavaš i Ivica Vrgoč, dok je u momčadi bivši igrač Lokomotive i Intera Mislav Komorski.

Jarni je imao sjajnu igračku karijeru, dok je ona trenerska zasad slabija. Vodio je Hajduk, Istru, Sarajevo, Pecs, Puškaš Akademiju i hrvatsku U19 reprezentaciju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:08 11.02.2020.

Dobar nogometas ne znaci nuzno i dobar trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije