Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra investicija

Hrvat će im donijeti milijune eura, a da u njihovu 'uredu' nije proveo jedan jedini dan!

Mario Pašalić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
17.02.2020.
u 18:22

Chelsea će na Hrvatu zaraditi otprilike 12 milijuna eura

Mario Pašalić po svemu sudeći će ovog ljeta napokon dobiti stalan dom. Posljednje vijesti iz Bergama govore da Atalanta definitivno smjera otkupiti od Chelseaja njegov ugovor, a na što ima pravo uplati li londonskom klubu 15 milijuna eura. 

Drugim riječima, Chelsea će na Hrvatu zaraditi otprilike 12 milijuna eura bez da je za londonski sastav odigrao makar minutu u nekoj od službenih utakmica, pa se može kazati da su Modri sjajno investirali kada su ga u srpnju 2014. godine doveli iz Hajduka.

Pašalić je, podsjetimo, odmah po dolasku u London poslan na posudbu u španjolski Elche, a s narednim se sezonama na posudbama kalio i u Monacu, Milanu i moskovskom Spartaku.

U srpnju 2018. je završio u Atalanti gdje je zablistao u svom punom sjaju, pa ne čudi što ga trenutačno četvrta momčad talijanske lige želi angažirati za stalno. Čini se i da Pašalić uživa u Bergamu, a sigurno ga veseli i to što ga Zlatko Dalić neprestano drži na oku i u širem kadru. 

Chelseaju će novac dobro doći uoči ljetnoga prijelaznog roka jer planira rekonstrukciju momčadi, pa tako u britanskim medijima ovih dana možemo pročitati da Frank Lampard silno u svom sastavu želi Jadona Sancha i Moussu Dembelea.

Ajaxov veznjak Hakim Ziyech već je sve dogovorio, ali to bi trebao biti samo početak...

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bakaslis
18:12 19.02.2020.

A Hajduku ga platili 5 milijuna eura, plus pola plaće mu financirali u nekim klubovima... Sigurno će zaraditi, ali ni blizu 12 milijuna eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije