Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVANJE!

Evo gdje gledati sportski četvrtak: Dinamo, Rijeka i rukometašice

Zagreb: Trening GNK Dinamo prije utakmice s CSKA Moskva
Marko Prpic/PIXSELL
10.12.2020.
u 10:34

U četvrtak bi pobjedom protiv Rumunjske u prvom kolu drugog kruga natjecanja Hrvatska stigla nadomak plasmana u polufinale. Hrvatska još nikada nije pobijedila Rumunjsku na europskim prvenstvima

Četvrtak je prepun sportskih poslastica hrvatskih predstavnika. Dinamo i Rijeka igraju svoju Europsku ligu, dok rukometašice idu po četvrto slavlje u nizu i san o polufinalu.

Zoran Mamić najavio je kako Dinamo i u utakmici protiv CSKA Moskve ide na pobjedu iako to hrvatskom prvaku ne znači ništa u vezi s prolaskom ili prvima mjestom budući da je jedno i drugo osigurano. Ipak, Dinamo može postići jedan drugi uspjeh pobjedom ili time da ne primi pogodak. U povijesnoj statistici Europske lige Dinamo će, ne bude li primio gol, biti prvi klub kojemu je uspjelo sačuvati vlastitu mrežu u grupnoj fazi natjecanja.

Ipak, Mamić kaže kako bi mu bilo daleko draže da pobijede i moskovskog velikana nego li da utakmica završi bez golova. 

– Mi ne razmišljamo tako niti znamo igrati na nulu. Želimo pobijediti, a osobno bih bio sretniji da utakmica završi našom pobjedom 5:4, nego 0:0. Uvijek je važnije pobijediti – poručio je Mamić.

Suret Dinamo – CSKA Moskva možete gledati od 21 sat na programu Arena Sport 3.

Rijeka, s druge strane, zna da igra svoju posljednju ovosezonsku utakmicu, no i u njoj Rožmanovi momci traže svoju prvu pobjedu u EL-u. 

– Najbolja je vijest da su svi igrači bili negativni na testiranju na koronavirus i da su spremni pa ćemo napokon biti kompletni. Nedostajat će samo ozlijeđeni Čerin. Ovo će nam biti zadnja utakmica u Europskoj ligi, ali mislim da imamo još mnogo toga pokazati – najavio je Rožman

Susret Rijeka – AZ Alkmaar možete gledati od 18.55 na programu Arena Sport 4. 

Hrvatske rukometašice također pišu povijest. Od otpisane reprezentacije stigle su praktički do toga da sanjaju polufinale. 

U četvrtak bi pobjedom protiv Rumunjske u prvom kolu drugog kruga natjecanja stigle nadomak plasmana u polufinale. Hrvatska još nikada nije pobijedila Rumunjsku na europskim prvenstvima. Do sada su igrale četiri susreta i u sva četiri bolja je bila Rumunjska.


One su došle po medalju, jake su pucačice, surađuju s pivotima, trče u kontru. Mi idemo dalje, kao i do sada, utakmicu po utakmicu – rekao je izbornik Nenad Šoštarić u najavi susreta.

Susret Hrvatska – Rumunjska možete gledati od 18.15 na programu PlanetSport 1.
 

Komentara 14

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:39 10.12.2020.

A HRT bere pretplatu i pušta Acu nedjeljom, Danijelu petkom.

DU
Deleted user
11:23 10.12.2020.

HRT nije ničime zaslužila ubiranje pretplate. Osim ako ne smatraju da je od krucijalne važnosti gledati na trećem jazz emisije u 100-toj reprizi. Netko tamo je malouman.

OB
Ostap_Bender
11:34 10.12.2020.

HRT sabotira, svjesno i namjerno. Znamo i zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije