Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WBC POJAS

Hrgović na Mansoura: Čeka me teška borba protiv motiviranog protivnika

Filip Hrgović
Marko Lukunic/PIXSELL
21.08.2018.
u 10:29

Hrgović i dalje trenira jednakim intenzitetom i maksimalno je usredotočen na borbu. Zbog drugačije građe protivnika, Hrgović će ipak morati malo prilagoditi taktiku.

Nakon što je Gary Cornish zbog zdravstvenih razloga morao otkazati borbu s Filipom Hrgovićem u zagrebačkoj Areni, na njegovo mjesto je uskočio Amir Mansour (23-2-1, 16 KO) koji će se boriti za internacionalni pojas prema WBC-u.

Hrgović i dalje trenira jednakim intenzitetom i maksimalno je usredotočen na borbu. Zbog drugačije građe protivnika, Hrgović će ipak morati malo prilagoditi taktiku.

- Znam da je ljevak te nešto niži od mojeg bivšeg suparnika pa ću prema tome mijenjati način priprema, ali, kao što uvijek tvrdim, moraš biti spreman poraziti svakoga ukoliko želiš postati svjetski prvak, kaže Hrgović za 24sata.

Ističe da i nije imao puno vremena proučiti svog novog protivnika, ali da tehnički i fizički dio njegovih priprema ostaje isti.

- Vjerujem da će Mansour biti jako motiviran pokazati svoju vrijednost tako da me porazi i podigne WBC internacionalni pojas. No, ja mu neću dati tu šansu. 8. rujna gledat ćemo dvojicu velikih šampiona u teškom meču u borbi za poštovanje koje zaslužuju - rekao je Hrgović

Komentara 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:57 21.08.2018.

Čim @ PravaHrvatina pročita " Amir " odmah misli slovenac i baca komentar a nije, pa pročitaj tekst do kraja !

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
10:46 21.08.2018.

Hrgović na Mansoura: Čeka me teška borba protiv motiviranog protivnik ali tučemo se doma na Balkanu i mogu ja njega dobiti na zavičajski domoljuban način na prevaru, udarcem otpozadi ili davanjem domoljubnog mita za suce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije