Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI TO ZLATO

Hrgović: Moj veliki neostvareni san još živi u meni

Filip Hrgović - Pavel Šour
Foto: Screeenshot
1/6
13.03.2018.
u 18:57

- Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti

Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rija 2016. Filip Hrgović, u utorak je na sastanku predstavnika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) dogovorio nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine.

- Moj veliki neostvareni san još živi u meni - želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje - kazao je Hrgović izražavajući uvjerenje da će moći uskladiti olimpijsku i profesionalnu karijeru. 

- Vjerujem da ću s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru. Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti - zaključio je Hrgović na sastanku kojemu su pored glavnog tajnika HOO-a Josipa Čopa i ravnatelja Odjela za unaprjeđenje razvojnih programa Nevena Šavore nazočili dopredsjednik HBS-a  Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacija Željko Mavrović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije