Naslovnica Sport Borilački sport

Hrgović 12 kg lakši od Amerikanca: Moram se prilagoditi situaciji

Osjećam se dobro, to je znak da sam u dobroj formi, a trening kamp je bio naporan - kaže Filip
07. prosinca 2018. u 19:29 14 komentara 705 prikaza
Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Filip Hrgović bit će glavni junak subotnje boksačke priredbe u zagrebačkoj Ciboni.  No suparnik hrvatskom profesionalnom boksaču protivnik neće biti Ekvadorac Perea, koji nije dobio vizu, nego 39-godišnji Amerikanac Kevin Johnson.

Filip Hrgović Rođen za prvaka Hrgović već je na razini najvećih, osvojit će pojas

Uoči boksačkog spektakla održano je službeno vaganje koje je pokazalo kako je naš Filip (105,5 kg) čak 12 kilograma lakši od suparnika.

>> Pogledajte vido: karijera Filipa Hrgovića

- Kilaža je odlična, sve od 104 do 106 kg je OK - rekao je Hrgović i nastavio:

- Osjećam se dobro, to je znak da sam u dobroj formi, a trening kamp je bio naporan. Nije baš savršen scenarij jer sam se pripremio za potpuno drugog protivnika. Moram se prilagoditi svakoj situaciji i naći rješenje. Ali tko god dođe, spreman sam i dat ću sve od sebe za pobjedu!

Kevin Johnson apsolutno je drukčiji borac od Ytala Peree.

Filip Hrgović SUBOTA U CIBONI Veliki preokret! Hrgović dva dana uoči borbe doznao iznenađujuće vijesti

 - Moramo promijeniti taktiku jer Kevin ima drukčiji stil od Peree. Znam ga već dugo, gledao sam sve njegove važnije mečeve i znam sve, samo to trebam pokazati sutra u ringu - dodao je Hrgović. 

Johnson je u karijeri izborio 32 pobjede, a 2009. borio se za naslov svjetskog prvaka i izgubio od Vitalija Klička nakon 12 rundi na bodove. Amerikanac se boksao i s Tysonom Furyjem protiv koga je također izgubio na bodove nakon 12 rundi.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • maltez:

    Dan prije meča objavljuju da je promijenjen protivnik "zbog vize".ha,ha,ha. Amerikancima treba viza za Hrvatsku. Čekali su da se prodaju ulaznice, a onda objavili da dolazi nova gerijatrija za napucavanje. Ovaj "spektakl" je ispod nivoa seoskih vašara. Možda "najbolji na ... prikaži još!na svijetu" i ne može dobiti nekog tko liči na boksača.

  • dalibor.hren:

    Kad je Johnson saznao da će boksati? Sigurno je spreman, u odličnoj kondiciji i primjerenim godinama!? Možda je boksao i protiv Muhammeda Alija!?

  • General_U:

    Hrga će ga nokautirat. Kličko za naslov svjetskog prvaka boksao dvanaest rundi protiv ovga, Fury isto dobio na bodove toliko o tome kako je ovaj boksač bezvezan...