Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heja, heja - zig, zag

Hokejaši Medveščaka navijaju za Cibonu

Medveščak
Marko Lukunić/Pixsell
16.04.2010.
u 12:06

Vodstvo i tim zagrebačkog KHL Medveščaka pružaju podršku igračima i vodstvu KK Cibona u borbi za naslov prvaka NLB lige u Areni Zagreb.

U petak 23. i nedjelju 25. travnja zagrebačka Arena ugostit će četiri najbolje košarkaške momčadi regije u sklopu košarkaškog spektakla Final Foura NLB Lige. Uz srbijanske klubove Partizan i Hemofarm Vršac te ljubljansku Olimpiju, za naslov ovosezonskog prvaka bori se i zagrebačka Cibona. Zagrebački KHL Medveščak odlučio je pružiti podršku Ciboni na putu prema osvajanju naslova regionalnog NLB prvaka te u organizaciji ovog velikog sportskog događaja.

- Ovo je bila vrlo teška sezona za Cibonu s odličnim sportskim rezultatima, ali opće je poznato i ponekim nesportskim poslovnim odlukama. No, igrači tog kluba, unatoč svemu, idu dalje i ciljaju na naslov regionalnog prvaka. Tijekom sezone igrači i sportski tim Cibone pružali su podršku Medveščaku na utakmicama u Domu sportova, a sada je vrijeme da mi pomognemo njima! Ponudili smo sve klupske resurse organizatorima košarkaške završnice u Areni. Vjerujemo u izvrstan plasman Cibone, mada je i sam ulazak u završnicu velik uspjeh. Nadamo se kako će naši navijači u pauzi zagrebačkih hokejskih utakmica bodriti cibose! - izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik KHL Medveščak.

Na žalost, većina Medveščakovih igrača u vrijeme utakmica neće bit u Zagrebu što zbog završetka sezone, što zbog reprezentativnih obaveza na svjetskom prvenstvu u Ljubljani. No, Predsjednik kluba Damir Gojanović pozvao je sve Medveščakove fanove koji su 23. i 25. travnja u Zagrebu da podrže Cibonu na utakmicama u Areni Zagreb:

- Mi bez imalo sustezanja kažemo kako je naša protekla sezona nejvjerojantna ne samo zbog rezultata nego i zbog izvrsne podrške koju smo imali od navijača! Ta nevjerojatna energija s tribina naše igrače je vraćala u igru i kod već gotovo završenih utakmica, a rezultate smo znali mijenjati u sekundama! Ja se iskreno nadam kako će naši fanovi koji su sljedećeg vikenda u Zagrebu zajedno s nama pomoći igračima Cibone u njihovoj borbi za naslov NLB prvaka u zagrebačkoj Areni. Igrači Cibone to su nakon ove sezone, osobito ako uzmemo u obzir kako već mjesecima igraju bez plaće, svakako zaslužili!

Košarkaški spektakl, Final Four NLB lige, održava se 23. i 25. travnja u Areni Zagreb. Drugi put u povijesti NLB natjecanja završnica lige, tzv, Final Four, održava se u Zagrebu. Naime, Zagreb je bio domaćin završnice 2004. godine u KC Dražen Petrović.

Bit će ovo ujedno i prve košarkaške utakmice u Areni nešto više od godinu dana nakon što je dvorana dovršena.

Ulaznice za utakmice polufinala i finala Final Foura NLB Lige u zagrebačkoj Areni prodaju se u sustavu www.ulaznice.hr, na blagajni Arene Zagreb i u Cibona Fan Shopu u KC Dražen Petrović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije