Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARTEKS - MEĐIMURJE 3:0

Hojski i Mumlek prekinuli negativni niz krojača

Saša Hojski
Darko Gorenak/VLM
17.10.2009.
u 22:27

Dvoboj najbližih susjeda, Varteksa i Međimurja (3:0) oduvijek je privlačio veliku pažnju, bez obzira na njihov položaj na tablici. Pobjeda u derbiju slađa je i od slavlja nad Hajdukom ili Dinamom.

Jučerašnji susret za oba je kluba predstavljao prekretnicu u jesenskom dijelu sezone. U konačnici više razloga za zadovoljstvo imaju krojači, koji su pobjedom uspjeli prekinuti negativni niz od pet uzastopnih poraza.

Čakovčani su gostovanje na Varteksovom stadionu dočekali s novim trenerom na klupi. Srećko Bogdan u svojem se debiju predstavio hrabrom igrom, sa čak trojicom igrača u vrhu napada.

Unatoč tome, domaći su nogometaši bili daleko opasniji. Jedno od prilika u 27. minuti Hojski je pretvorio u vodstvo krojača. U velikoj mu je mjeri pomogao Melnjak. Pitanje pobjednika već do poluvremena mogao je riješiti Mumlek, koji je izbio sam ispred Banovića, ali čakovečki vratar uspijeva mu obraniti udarac.

Drugi dio odličnom prilikom otvorilo je Međimurje, ali niti Aganović niti Georgievski, ne uspijevaju biti precizni. Kaznio je to Varteks u 60. minuti, kada se pred čakovečkim golom najbolje snašao Hojski, povisivši prednost na 2:0.

Sudbinu Međimurja zapečatio je Mumlek s bijele točke, Varteksovim trećim, a svojim 99 pogotkom u Prvoj HNL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije