Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVIMA SE NUDE TRENERI

Hoffenheim i Šimunić nadmudruju se slično kao Dinamo i Vaha

\'09.05.2011., Zagreb,  Vahid Halilhodjic odrzao je u prostorijama NK Dinamo konferenciju za novinare Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
16.05.2011.
u 21:00

Plavima se nude igrači sa svih strana, a nude se i treneri kao što su Matthaus, Zenga i slične lutalice bez posla

Za Dinamo je potpisao 18-godišnji igrač Širokog Brijega Goran Zakarić. No, Zakarić će ostati na posudbi u Širokom još šest mjeseci ili godinu dana.

Addy je preskup

No, na potpis pojačanja za zadnju liniju još će se pričekati. Osobito kad je riječ o Josipu Šimuniću. Ne zna se kad će sjesti za pregovarački stol s Hoffenheimom i hoće li uopće sjesti. Jer u tom je odnosu mnogo 'driblinga' i pitanje je hoće li Hoffenheim popustiti i riješiti se igrača koji ga mnogo stoji.

Prepucavanja Josipa i kluba slična su onima koja Dinamo vodi s Vahidom Halilhodžićem, s kojim komunicira putem odvjetnika, a čak ni među adresama odvjetničkih kuća koje zastupaju dvije strane nema ozbiljnije prepiske koja bi dala naslutiti dogovor.

Ne realizira li se dolazak Josipa Šimunića, plavi će stopera tražiti drugdje.

– O, pa imamo mi svakakvih ideja – kaže Zoran Mamić.

Bilo je govora o zanimanju za stopera iz Portugala?

– Bio je ponuđen jedan igrač, ali ništa od toga. Nudi nam se jako puno igrača – objašnjava sportski direktor plavih.

Je li moguće dovesti Addyja iz Crvene zvezde?

– Dobro znam tog igrača i jako je dobar, no to se ne može realizirati. Nismo kontaktirali sa Zvezdom jer nema ni potrebe. Čuo sam da ga se žele riješiti zbog nediscipline, ali barata se iznosima od tri, pet pa i sedam milijuna eura.

Nude li se i treneri?

– O da, sa svih strana dolaze nam ponude, znate i sami koja su to sve imena – zaključio je mlađi Mamić.

Koliko znamo, ima tu i jako cijenjenih, ali i skupih imena, ima i onih koji lutaju od kluba do kluba poput Matthausa, Zenge i sličnih.

Ni ponuda ni Lige prvaka

No, pitanje je koliko će Dinamo investirati u trenera i igrače. Kad gazda kaže da je osnovni cilj Europska liga jer je shvatio da nema momčad za Ligu prvaka, neće bacati novac na investicije koje možda neće moći vratiti. A novca je sve manje, zadnja rata od Modrićeva transfera stići će uskoro. A onda – suša. A sam Mamić kaže da sad Sammir, Vrsaljko i Badelj ne vrijede ni 45 centi. Dakle, nema ponuda.

Komentara 1

ZE
Zeravica
16:15 17.05.2011.

Odakle vam uopšte pada na Pamet da bi Jo dosao u Dinamo ???? pa nitko pametan ne ce doci u Klub iz koga svakih Godinu Dana Trener leti van ! Da ne spominjemo Financijsku stranu koja je za Dinamo nemogućamoguća za ispuniti, Utopija je bilo ici tamo i trositi Pare uzalud, Gluposti ponekad nema kraja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije