Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide se u minus

Šuker: Vatreni mogu u Split, ali bez ultimatuma Hajduka

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
20.12.2018.
u 13:18

Planirani prihod za 2019. godinu je 151 milijuna kuna, a rashod 162,7 milijuna

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon današnje skupštine saveza se osvrnuo na mogućnost da vatreni neku od kvalifikacijskih utakmica za Euro igraju u Splitu: 

- Uvijek sam govorio da želimo reprezentaciju u Splitu. Vidjeli ste da građani Splita i stanovnici Dalmacije vole reprezentaciju - rekao je Šuker. Hajduk je nedavno izrazio želju za domaćinstvom jedne utakmice kvalifikacija, ali i iznio sedam zahtjeva.

- Možemo ih pozvati na idući izvršni odbor, ali bez ultimatuma - rekao je Šuker.

>>> Pogledajte što je još sve Šuker rekao novinarima po svršetku Skupštine HNS-a

Ključne riječi

Komentara 13

CA
Catalonia
17:47 20.12.2018.

Samo im dajte tekmu dole... Ona sabotaza sa kukijem protiv Italije je nista kaj ce vam napraviti iduci put i izbacit nasu repku dozivotno iz svim i nemogucih natjecanja... Pa kaj ste toliko naivni ili glupi da im date tekmuu dole.... Nakon te tekme dole bojim se da vise nasa Hrvatska nebu nikada zaigrala nikakvu sluzbenu tekmu...

IL
ilijan
14:40 20.12.2018.

Cijeli Split je rob par orjunaša koji su zaronili Hajduk u njihove kandža. Na kraju slijedi međusobni obračun.

DU
Deleted user
18:11 20.12.2018.

Oni bi repku Jugoslavije.U loži Bude Lončar i najdraži drug Tito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije