Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA KAZNA

HNS odbio žalbu Hajduka

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
19.10.2018.
u 15:53

Hajduk je kažnjen zbog ružnih incidenata derbiju s Dinamom u kojima je zbog divljaštva Torcide bez jednog prsta ostao nesretni vatrogasac Tomislav Biuk iz Kaštela.

HNS je odbio žalbu Hajduka i potvrdio raniju odluku disciplinskog suca Prve HNL Alan Klakočera kojom se splitski klub kažnjava s četiri utakmice igranja pred praznim tribinama.

Hajduk je kažnjen zbog ružnih incidenata derbiju s Dinamom u kojima je zbog divljaštva Torcide bez jednog prsta ostao nesretni vatrogasac Tomislav Biuk iz Kaštela.

Hajduk će tako bez gledatelja igrati protiv Rijeke, Intera, Slaven Belupa i Istre, a navijači će na Poljud moći tek u veljači iduće godine kada stiže Lokomotiva. To je najstroža kazna u povijesti nogometa.

Vulić: Ne opterećujem se Lokomotivom

Bijeli u nedjelju gostuju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj u 11. kolu HNL-a, a taj je susret najavio trener Zoran Vulić.

- Lokomotiva ima dobru momčad, nekoliko kvalitetnih mladih igrača, međutim nikad se nisam opterećivao protivnikom. Nama je svaka utakmica finale i tako se moramo postaviti i protiv Lokomotive. Moramo svaku utakmicu ići na pobjedu i tako se ponašati, ako budemo sto posto "unutra" onda neće biti nikakvih problema - rekao je Vulić.

>> Pogledajte čime se bave vatreni u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 4

NI
NikoCro
16:21 19.10.2018.

Cuj jos imali obraza zaliti se, a na cemu su zasnovali svoju zalbu, Hajdukovac sam ali Hajduk je trebao, nakon stalno ponovljenih incidenata biti najmanje godinu dana u nizem rangu, pa tek onda ako se izbore za ulazak u prvu ligu, kazna bez gledatelja, sve dok oni koji “vole Hajduk” ne shvate da mu cine stetu

PO
pozornik66
16:18 19.10.2018.

To im i odgovara sada, kako igraju barem se ne moraju sramotit pred ljudima. Plus toga neće ih niko vridjat i bacat baklje na njih kad izgube

KR
kruti
17:50 19.10.2018.

'to je najstroža kazna u povijesti nogometa'. .vi iz vl-a ste fakat DNO DNA, AHAHAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije