Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA KAZNA
Povratak na članak

HNS odbio žalbu Hajduka

Hajduk je kažnjen zbog ružnih incidenata derbiju s Dinamom u kojima je zbog divljaštva Torcide bez jednog prsta ostao nesretni vatrogasac Tomislav Biuk iz Kaštela.

Komentari 4

NI
NikoCro
16:21 19.10.2018.

Cuj jos imali obraza zaliti se, a na cemu su zasnovali svoju zalbu, Hajdukovac sam ali Hajduk je trebao, nakon stalno ponovljenih incidenata biti najmanje godinu dana u nizem rangu, pa tek onda ako se izbore za ulazak u prvu ligu, kazna bez gledatelja, sve dok oni koji “vole Hajduk” ne shvate da mu cine stetu

VL
PO
pozornik66
16:18 19.10.2018.

To im i odgovara sada, kako igraju barem se ne moraju sramotit pred ljudima. Plus toga neće ih niko vridjat i bacat baklje na njih kad izgube

VL
KR
kruti
17:50 19.10.2018.

'to je najstroža kazna u povijesti nogometa'. .vi iz vl-a ste fakat DNO DNA, AHAHAHAHAHA

VL
DH
dalibor.hren
18:26 19.10.2018.

Kad su se već žalili, trebalo im je pjačati odgojne mjere: recimo izbacivanjem u treću ligu tako 108 godina stara baka možda ipak uspije dočekati osvajanje prvog mjesta! U Drugu HNL ne mogu jer tamo životari Hajdug II!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.