Naslovnica Sport Nogomet

HNS kaznio člana Hasanbegovićeve stranke zbog 'ustaškog u' i vrijeđanja Armade

'Delije rečke pokazale "moć", došli u Split na božićnu noć!', objavio je Pauk
12. veljače 2019. u 17:23 11 komentara 2005 prikaza
Martin Pauk
Pogledajte galeriju 1/3

Martin Pauk, član stranke Neovisni za Hrvatsku i splitski gradski vijećnik kažnjen je od strane HNS-a zbog vrijeđanja Armade

Damir Mišković RASTE NEZADOVOLJSTVO Raskol u Rijeci uoči velikog derbija! Na udaru 'dvolični' Damir Mišković

"Ponoćka je prošla, deco iz Armade, vratite se kući, sarme vam se hlade. Hristos se rodi", napisao je početkom siječnja na svom Facebook profilu Pauk, koji je također i nogometni sudac. 

Podsjetimo, u siječnju su aktualni bili međusobni sukobi Torcide i Armade. Prvo su Splićani preko noći na Kantridi ostavila poruku gdje Armadi čestita pravoslavni Božić, a Armada je uzvratila dolaskom pred prostorije Torcide u Split gdje su razvili transparent “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”.

Tada se u obračun uključio i Pauk koji je fotošopirao Armadinu fotografiju u kojoj je napisao i "ustaško" slovo "u"

Martin Pauk | Autor : Screenshot/Martin Pauk/Facebook Foto: Screenshot/Martin Pauk/Facebook "Delije rečke pokazale "moć", došli u Split na božićnu noć!", objavio je Pauk. 

"Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odlučila je financijski kazniti nogometnog suca Martina Pauka zbog neprimjerenih riječi u objavi na društvenim mrežama.

Pauk je početkom siječnja na svojem Facebook profilu objavio tekst neprimjerenog sadržaja na račun navijačke skupine Armada, čime je prekršio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i članak 84. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega mu je Disciplinska komisija HNS-a izrekla novčanu kaznu u visini od 15.000 kuna.

Napali igrače Crvene zvezde NAPAD NA ZVEZDAŠE Sudac pustio napadača srpskih vaterpolista na slobodu! Dvojica još u bijegu

Disciplinska komisija uzela je u obzir činjenicu da je prekršaj napravljen s namjerom, da okrivljeni nije priznao počinjenje istog te se nije pokajao, kao i da je ranije kažnjavan za nepoštivanje Kodeksa. Osim toga, Komisija je uzela u obzir da je ponašanje okrivljenog bilo popraćeno u većini relevantnih medija što je uzrokovalo negativnu percepciju u javnosti HNS-a i nogometa uopće.

Također, Pauku je određena suspenzija zbog neplaćanja prethodne disciplinske kazne", poručili su iz HNS-a. 

>> Pogledajte kako je izgledala tučnjava BBB i Torcide

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

 • busbus59:

  Ne vidim tu ništa neprimjereno! Samo im je čestitao Božić. Ne vidi se nigdje nikakvo u. Osim u abecedi. Možda bi trebalo u izbaciti iz abecede?

 • babaluj:

  HNS se kao obicno brutalno obracunava sa Splicanima. Takva navijacka podbadanja su uobicajena,Pauk je aludirao na velik broj Srba pripadnika armade i cestitao im pravoslavni Bozic.

 • Avatar Sokol
  Sokol:

  Bruna, ne treba vam ovakav čovjek u stranci. Izgradite stranku bez ovakvih koji psuju i vrijeđaju