Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA ZVEZDAŠE

Sudac pustio napadača srpskih vaterpolista na slobodu! Dvojica još u bijegu

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
1/2
11.02.2019.
u 22:42

Policija je pretragom kod 25-godišnjaka pronašla oduzetu majicu s klupskim obilježjima

Dvojici 25-godišnjaka koje je splitska policija uhitila i osumnjičila da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista "Crvene zvezde" te jednog od njih lakše ozlijedili u ponedjeljak navečer određen je jednomjesečni zatvor, dok je treći uhićeni 23-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

U zatvoru su završili nakon što ih je policija osumnjičila za kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju i kazneno djelo razbojništva tijekom kojeg su oduzeli klupski dres srpskim sportašima.

>> Pogledajte što su napisali vandali na splitsku školu nakon napada na srpske vaterpoliste

Trojac je u subotu oko 13,30 sati došao do ugostiteljskog objekta na Rivi gdje su fizički napali trojicu igrača vaterpolo kluba "Crvena zvezda" koji su kao gosti sjedili na vanjskom dijelu objekta.

Sportaše su napali jer su kod jednog od njih uočili klupska obilježja na odjeći pa su, u namjeri da oduzmu klupska obilježja, strane državljane više puta udarili šakama, nogama i palicama po tijelu te od 29-godišnjaka zahtijevali da im preda klupski dres. Uz to su ga nazivali pogrdnim imenima i prijetili mu, a nakon što je 29-godišnjak u bijegu skočio u more i dalje su mu prijetili nožem tražeći da im preda odjeću s klupskim obilježjima, što je vaterpolista na kraju i učinio.

Policija je pretragom kod 25-godišnjaka pronašla oduzetu majicu s klupskim obilježjima.

Kriminalističko istraživanje traje dok se ne pronađu još dvojica osumnjičenika za kojima policija traga od subote.

Komentara 17

DU
Deleted user
23:04 11.02.2019.

Nisu ih trebali dirati, ne moze zdrava osoba Splitom setati kao delija. U Splitu domacin trazi postovanje a dres c zvezde je kao šaka u oko

PI
Picgauer
23:58 11.02.2019.

A samo batice htjele na rivi se slikati i pokazivati kako im kao nebeskom narodu Ustase nista ne mogu iako su u dresovima. Kad vidi cuda "lepo more u februaru". Dobro su i prosli s obzirom da imaju više srecee nego pameti. Izazivati pa onda kmecati o ugrozenosti. Poznata servska filozofija. Kmeee, kmeeee, kmeeee....

SR
sramitese
23:17 11.02.2019.

prvo sta sam pogleda..svoj profil..i je li me neki ad,min izbrisa ..i gle cuda jos sam ziv..pa cu sta prije napisati sta mislim o ovom slucaju..pa sta bude..prvo..di je ime . toga ..tkz,sina poznatoga..ha..ha.. trenera..je primjer..hr sustava vrijednosti..jos od vrtica priko skola do prava na rad a on je katastrofalan..glup i nadasve primitivan..i da ne bi duljia..jedno jedino rjesenje..je minjajte vukovski nacin razmisljanja..pisma i zivota..potrebno je poceti od dice i njihova ocjenjivanja sa banalnom ocjenom..najbolji ..prvo..minjajte ocjenu 5..po vama najbolji i odlicni..a stara i primitivna nasljedna navika jos iz devetnaesta stoljeca .. vuka i servske genetska utjecaja na hrvatu naciju..kako ocjena 5 moze biti bolja od broja 1..prva..kako..ovo je samo mali primjer od gdje i kako poci ..da bi postali normalni ljudi..od cice u vrticu i obitelji..govorim iz osobna iskustva..i fala bogu..klapa i ide dalje..virujte mi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije