Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za viši cilj'

Priznao je da je htio organizirati kamp kako se bi se vozači mogli namjerno zaraziti virusom!

Helmut Marko
Foto: DPA/Pixsell
1/4
30.03.2020.
u 20:03

Marko je priznao da ideja nije dočekana s oduševljenjem

Voditelj odjela za mlade vozače Reda Bulla Helmut Marko, 76-godišnjak koji ujedno radi i na mjestu savjetnika momčadi, izjavio je da je svojim vozačima predložio da se namjerno zaraze koronavirusom kako bi stekli imunitet dok traje pauza, odnosno, uoči početka sezone!

- Imamo četiri vozača u formuli 1 i još osam ili 10 mladih vozača. Radi se o dečkima koji su kao takvi odličnog zdravlja. Htio sam organizirati kamp na kojem bi se zarazili. Time bi stekli imunitet i bili spremni za početak sezone. Ipak, ta moja ideja nije naišla na odobravanje - otkrio je Marko.

Zbog pandemije su odgođene utrke za Veliku nagradu Barheina, Vijetnama, Kine, Nizozemske, Španjolske i Azerbajdžana, dok su utrke za VN Australije i Monaka otkazane, a sezona će najranije početi utrkom za VN Kanade 14. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 3

ČV
čača vrati se
22:07 30.03.2020.

pa ako je to dobro zasto nije on prvi za primjer to napravio,kapetan ili zapovjednik daje primjer drugima

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
20:09 30.03.2020.

To je pametna ideja, u čemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije