Naslovnica Sport Ostali sportovi

HKS: Nismo prevaranti, željeli smo pomoći amaterkama

Neslužbeno, kuglački dužnosnici popisom svih reprezentativnih kandidatkinja željeli su ishoditi da nekakav novac dobiju i dvije igračice koje zbog nedostatka novca nisu s ostalim reprezentativkama putovale na SP.
23. listopada 2009. u 16:23 1 komentara 17 prikaza
Kuglanje
Foto: Goran Stanzl

U Hrvatskom kuglačkom savezu, neslužbeno, jer se pravorijek Izvršnog odbora tog tijela tek očekuje, ističu da Odboru za kategorizaciju Hrvatskoga olimpijskog odbora nisu podnijeli nikakvu lažnu dokumentaciju o imenima osvajačica srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu.

Neslužbeno, kuglački dužnosnici popisom svih reprezentativnih kandidatkinja željeli su ishoditi da nekakav novac dobiju i dvije igračice koje zbog nedostatka novca nisu s ostalim reprezentativkama putovale na SP. Kuglačke dužnosnike zaboljela je i riječ prevaranti, jer nikoga nisu željeli prevariti, nego samo ishoditi kakvu-takvu pomoć amaterkama. E, sad, je li to baš najbolji način, moglo bi se raspravljati unedogled.

Usput, reprezentativke dobiju, ima li novca, po 2400 kuna mjesečno. Činjenica je da su u negativnom kontekstu spomenuta imena dviju vrhunskih igračica koje nisu ništa ni podnosile, ni potpisivale. A spominje ih se zajedno sa skijašima koji su potpisali da je prvak bio onaj tko to nije bio!

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • beponardo:

    \"mi nismo prevaranti, mi smo samo lažnim iskazima i falsificiranjem dokumenata i laganjem olimpijskom odboru htjeli izvući što više novaca\" hahahaha Zna li netko da je HKS lažirao tj lagao olimpijskom odboru izmislivši prvenstvo svijeta u Parizu i tako isto ... prikaži još! izvlačili lovu iz olimpijskog, pa su si lovu dijelili tako da su predstavljanjem podpredsjednika saveza inače uglednog profesora uz Rijeke Mikca kao trenera i direktora reprezentacije Zdravka Raškaja kao izbornika htjeli izvuči stotinjak tisuća kuna nagrada od vlade... itd itd Inače, za one koji neznaju, postoji na forumu zagrebačkog kuglačkog saveza jedan član po imenu \"čunj\" koji je temeljito pisao o svim malverzacijama i mutnim radnjama članova kuglačkog saveza - poruka za olimpijski odbor neka pregledaju taj forum i puno toga će im biti jasnije. Sve one koji su krali i petljali treba strpati u zatvor!!!!!