Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE IZBORNIK

Hierro odlučio napustiti klupu Španjolske

Fernando Hierro
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.07.2018.
u 16:04

Pod Hierrovim vodstvom reprezentacija je ispala u osmini finala na jedanaesterce od domaćina Rusije

Fernando Hierro neće nastaviti obnašati dužnost sportskog direktora španjolske nogometne reprezentacije, objavio je u nedjelju Španjolski nogometni savez.  

Hierro je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupao u dvostrukoj ulozi, preuzevši izborničko mjesto od Julena Lopeteguija koji je dobio otkaza dva dana prije početka SP-a, zbog toga što je dogovorio suradnju s Real Madridom bez znanja vodstva Španjolskog nogometnog saveza.

Pod Hierrovim vodstvom reprezentacija je ispala u osmini finala na jedanaesterce od domaćina Rusije, nakon što su u skupini osvojili prvo mjesto sa pet bodova i jednom pobjedom nad Iranom (1:0), dok su odigrali 3:3 s Portugalom i 2:2 s Marokom, spasivši se golom Aspasa u sučevoj nadoknadi.

Fernando Hierro
1/16

Prema priopćenju Španjolskog nogometnog saveza Hierro je sam odlučio napustiti reprezentaciju i upustiti se u 'potragu za novim profesionalnim izazovima'.

Španjolska je 2010. godine u Južnoafričkoj Republici osvojila naslov svjetskog prvaka pobijedivši Nizozemsku u finalu, a četiri godine poslije u Brazilu nije prošla u nokaut fazu. Pod Julenom Lopeteguijem momčad je bila neporažena i slovila za jednog od favorita, ali je uspješni izbornik samo dva dana prije početka natjecanja u Rusiji dobio otkaz, nakon što je Real Madrid objavio vijest da će upravo on biti nasljednik Zinedinea Zidanea na klupi kraljevskog kluba.

>> Pogledajte kako se slavilo u svlačionici Hrvatske

 

 

Komentara 3

DH
dalibor.hren
20:36 08.07.2018.

Kratka dugo ne traje!

Avatar southman
southman
18:55 08.07.2018.

Ionako bi ga potjerali !

Avatar poljicanin
poljicanin
11:24 09.07.2018.

Odlučio napustiti klupu prije nego što ga nogiraju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije