Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA VAN GAALA

Hiddink se vraća na klupu Nizozemske: Van Nistelrooy i Blind pomoćnici

Guus Hiddink
Danijel Berković/Pixsell
25.03.2014.
u 10:44

Pomoćnici Guusu Hiddinku bit će sunarodnjaci Ruud van Nistelrooy te Danny Blind.

Guus Hiddink drugi put u karijeri sjest će na klupu nizozemske nogometne reprezentacije. Dogodit će se to nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a na klupi će zamijeniti Louisa van Gaala.

Hiddink je već vodio 'Oranje' i to u razdoblju od 1995. do 1998., a otišao je nakon poraza od Hrvatske u utakmici za broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

U međuvremenu je između ostalog od klubova vodio Real Madrid, PSV, Chelsea..., te je sjedio na klupama reprezentacija Južne Koreje, Australije, Rusije i Turske.

Pomoćnici ovom 67-godišnjem Nizozemcu bit će sunarodnjaci Ruud van Nistelrooy te Danny Blind.

Foto: DPA/Pixsell

Hiddink će tako imati zadatak da u skupini sa Češkom, Turskom, Latvijom, Islandom i Kazahstanom izbori Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Komentara 1

VK
vječni krojf
18:10 25.03.2014.

Prava stvar za Nizozemsku.Dobar trener,znalac sa iskustvom i autoritetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije