Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA ODLUKA

HRT nije želio prenositi spektakularnu utakmicu Reala i Juventusa, evo zbog čega

Real Madrid - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
13.04.2018.
u 16:44

HTV se umjesto utakmice iz Madrida odlučio prenositi susret Bayerna i Seville koji je, da stvar bude gora, završio bez golova

Real Madrid i Juventus u srijedu su u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka odigrali utakmicu za pamćenje. Stara dama u prvoj je utakmici u Torinu izgubila 3:0, no zatim u Madridu napravila podvig i uspjela zabiti tri gola uz dva pogotka sjajnog Marija Mandžukića. Za Real su nastupila dvojica Hrvata - Luka Modrić igrao je od prve minute i u 75. mjesto na terenu ustupio Mateu Kovačiću.

Na kraju je pitanje pobjednika riješeno jedanaestercem u sedmoj minuti sudačke nadoknade, a siguran s bijele točke bio je napadač Reala Cristiano Ronaldo. Takav rasplet podijelio je nogometne navijače koji na društveim mrežama još uvijek raspravljaju je li sudac Michael Oliver opravdano pokazao na bijelu točku.

Sve su to vidjeli ljubitelji nogometa diljem svijeta, ali ne i u Hrvatskoj, barem oni koji ne žele uz obaveznu pretplatu davati novac i za kabelske televizije. HRT se umjesto utakmice iz Madrida odlučio prenositi susret Bayerna i Seville koji je, da stvar bude gora, završio bez golova. Osim toga, u tom susretu nije nastupio ni jedan hrvatski nogometaš. Stiglo je i objašnjenje za takvu neobičnu odluku, evo što kažu na Prisavlju:

"Obavješćujemo Vas kako su obje utakmice igrane u isto vrijeme, a mjerodavni urednici procijenili su kako je utakmica između Seville i Bayerna rezultatski neizvjesnija te su zbog toga donijeli odluku o njezinu prijenosu."

Inače, HRT srijedom ima pravo izbora jedne utakmice ispred Arenasporta i na kraju se odlučio ne prenositi utakmicu u kojoj su nastupila tri hrvatska reprezentativca.

Komentara 12

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:15 13.04.2018.

I VL je nakon prve utakmice pisao da je već sve riješeno u dvoboju Juvea i Reala

CA
campa
17:20 13.04.2018.

Gledao sam utakmicu na A kanali Slovenije.Nezaboravna večer.Na istom kanalu gledao sam utakmicu u utorak Brcelona -Roma.Nezaboravan tjedan.Zašto se ne prenose utakmice utorkom.I to je jedna od lošijih procjena HRT-a.Neznam što nam to Hrt daje za 80 kuna.Očito je slabo stručnjaka a vrvi uhljebima.

Avatar poljicanin
poljicanin
21:24 13.04.2018.

Normalno kada su urednici HTV-a Antihrvati.Njima je samo bitno je da ih hrvatski narod financira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije