Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNI

Heroj Dinama nakon sjajne pobjede otkrio o čemu je razmišljao prije pogotka

Dinamo - Rosenborg
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
21.08.2019.
u 23:26

- Idemo se sada malo odmoriti, a detaljnu analizu će nam dati treneri. Bit će vremena da se oporavimo i pripremimo za utakmicu

Igrači Dinama bili su zadovoljni nakon pobjede nad Rosenborgom (2:0) kojom su se približili skupinama Lige prvaka. Iako je to velika prednost, nisu igrači Nenada Bjelice davali izjave kojima bi podcijenili protivnika s kojim će se sresti i idući tjedan (utorak, 21h). 

- Dobro smo igrali, bili smo dobri. Znali smo njihove vrline i gdje nam mogu zaprijetiit, a to su prekidi. Zabili smo dva gola i nema opuštanja - rekao je kapetan Arijan Ademi te dodao:

- Šteta što nije ušao i treći, i ja sam bio blizu. Čekamo sada utorak da zadržimo ovo vodstvo. Neće biti lako u uzvratu.

Strijelac drugog pogotka Mislav Oršić očekuje istu predstavu u uzvratu:

- Imamo lijepu prednost od 2:0. Brzo smo zabili i otvorila nam se utakmica. U drugom poluvremenu su oni imali nekoliko prilika, ali srećom nisu zabili. Moramo ovako nastaviti u uzvratu. Opasni su iz prekida, imaju visoke igrače, ali naši obrambeni igrači su to dobro riješili - kazao je Oršić koji je komentirao i poziv Zlatka Dalića

- Puno mi znači poziv u hrvatsku reprezentaciju i to mi je motivacija za dalje.

Igrač utakmice Bruno Petković zadovoljan je brojem prilika. 

- Jako smo dobro odigrali, dali smo im jako malo prostora iako su imali gredu i par poluprilika. Stvorili smo jako puno šansi, neću reći da žalim što ih nismo iskoristili... Imamo prednost, ali je sada moramo obraniti.

Promašio je penal protiv Ferencvarosa, ali danas je pogodio. 

- Osjetio sam olakšanje jer već u idućoj utakmici možete pokazati da možete napraviti nešto bolje. Radujem se svim utakmicama i očekujem da će biti sve bolje. Jedna stvar me ne može spustiti ni podignuti - dodao je Petković koji je zaključio:

- Idemo se sada malo odmoriti, a detaljnu analizu će nam dati treneri. Bit će vremena da se oporavimo i pripremimo za utakmicu.

>>>> Pogledajte atmosferu na tribinama na utakmici Dinamo - Rosenborg

Komentara 5

JI
Jimbo
07:02 22.08.2019.

@derin znam da nema smisla, ali ipak: ajmo s kraja: Šimunović će dobiti priliku ako nastavi s dobrim igrama, a kad je dobije opet ćeš pizdit jer je bivši igrač Dinama, Krovinović je tek počeo igrati nakon 2 godine ozljeda,, neosporno talent ali ništa posebno nije pokazao do sada, nadam se da hoće i da će u budućnosti biti reprezentativac, Ćaleta-Car se sam sjebao, bio u Rusiji i grao iako nije standardan u klubu i onda odbije ići na U21 Euro, debilan potez, treba se ispričati, zaorati i možda bude budućnost reprezentacije, Tomasov?!?!?!?!?!?!! 31 godina, vrhunac igranje u Astani.... treba li što dodati?!

DE
derin
02:15 22.08.2019.

Olmo i Livaković su igračine, ademi i dilaver vrlo dobri igrači, a ostali bolji hnl prosjek i zato je sramotno javno opetovano Bjeličino guranje igrača u reprezentaciju, prvo je uvalio lika koji godišnje u Hnl-u da pet golova, zatim lika koji je u Rijeke bio rezerva, pa otišao u Koreju, večeras gura nekog nepoznatog stopera a dobili "diva" koji vrijedi čak 18 milijuna eura večeras. A Daliću mu popušta i ne zove Šimunovića, Krovinovića, Ćaletu Cara, Tomasova... Možeš se ulizivati Mamiću, ali izbornik nikad nećeš postati.

PA
pajokola1
09:07 22.08.2019.

Oršič je budučnost, ali Livaković i Perić su sadašnjost, zato što oršić teško da sad može upasti umjesto Perišića ili Rebića ,ali Perić ako nastavi ovako bi mogao upasti umjesto Lovrena jer ovaj nigdje ne igra, a od Livakovića mi trenutno nemamo nigdje u Hr a ni šire boljeg golmana.Valjda će i Daliča netko prosvijetliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije