Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ POBJEDI

Dinamo teško oštećen protiv Norvežana! Bjelica: Kako to sudac može opravdati?

Bjelica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
21.08.2019.
u 23:23

- Ruka je u zraku i ovo je jedanaesterac. Čudi me da se VAR - rekao je Strahonja.

Dinamo je svladao Rosenborg s 2:0 u prvoj utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka, no modri na kraju mogu biti nezadovoljni. Zašto? Nije im sviran još jedan jedanaesterac.

Naime, Olmo je u prvom poluvremenu kod rezultata 2:0 u ruku pogodio braniča Rosenborga Reginiussena, ali je talijanski sudac Daniele Orsato ostao nijem. 

A da je sudac pogriješio potvrdio je HTV-ov sudački ekspert Marijo Strahonja.

- Ruka je u zraku i ovo je jedanaesterac. Čudi me da se VAR - rekao je Strahonja.

A spornu situaciju je komentirao i Nenad Bjelica.

- Ovo su iskusni suci koji imaju već dvije godine VAR u Italiji. Četvrti sudac mi je rekao da VAR soba komunicira s glavnim sucem i da nije bilo ničega. Ne znam što bih rekao, kako to sudac može opravdati? - rekao je Bjelica.

Ipak, pokazalo se da VAR nije pregledavao ovu situaciju.

- Ne znam što onda uopće rade - dodao je Bjelica.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 40

BI
billynik
00:02 22.08.2019.

Hvala Mamiću što je stvorio ovakav Dinamo.

Avatar Django
Django
23:45 21.08.2019.

To sam već negdje komentirao i danas se opet potvrdilo. VAR će se koristiti samo da se ne oštete “veliki”, čitaj bogati klubovi. Neće mafija dopustiti da mali pobjeđuju velike, to bi značilo gubitak milijuna za “nogometne institucije” koje služe ustvari zgrtanju bogatstva za prave gazde koji preko TV prava, marketinga, preprodaje igrača ustvari vrte novac. Jedino pravedno bi bilo da, kao u tenisu, momčad koja se osjeća zakinutom zahtijeva VAR. Pa da onda vidim suca koji ne bi sudio ono što je nakon pregleda snimke očito. Ovako, eto, VAR navodno nije ni obratio pažnju. Vraga nije, ali nakon 3:0, tko bi došao gledati uzvratni susret. A to je onda čisti gubitak love za UEFA-u.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
23:50 21.08.2019.

2:0 je vrlodobar rezultat. Bolje je nego 3:1 , Najmanje što dinamo treba tamo je zabit gol. Bravo dečki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije